Szeretnéd, ha a kisbabád akkor sem unatkozna a kiságyában, ha éppen nem vagy mellette? A felhúzható zenélő körforgóknál nincs jobb választás, hiszen lekötik a kicsi figyelmét, és képességeit is fejlesztik.

A babákat minden érdekli. A színek, a formák, a mozgás és a hangok hosszú időre lekötik a bébiket, a nézelődés és a hallgatózás számukra a világ felfedezésének első lépései. A vidám, felhúzható zenélő körforgók tarka, élénk színű, táncoló figurái már az újszülöttek figyelmét is felkeltik, és segítik őt a tanulásban: könnyebben meg tudja majd különböztetni az árnyalatokat, az alakokat a segítségével, a körforgó mozgása pedig finomítja a csöppség térlátását.

Forrás: [origo]

A kiságyra és babakocsira szerelhető forgóból kellemes zene szól, amelynek hangjai megnyugtatják a kisbabát, és fontos szerepet játszanak a hallásának fejlesztésében. Ahogy pedig cseperedik, és felülve vagy felállva eléri a puha állatkákat, remekül eljátszhat kis barátaival. Ma már igen bőséges a választék a körforgók terén, ráadásul már az áruk sem olyan borsos. Az Apple Farm zenélő körforgót például 6990 forintért vásárolhatod meg, a kedves figurák és dalocskák boldog mosolyt csalnak a bébid arcára. A kiságyra és babakocsira is csíptethető Coloria zenélő forgó 2390 forintért kapható, otthon és utazás közben is szórakoztathatja a babát. A Chipolino Blue mice zenélő forgó ára 4990 forint - a játék segít a kicsinek a könnyebb elalvásban, a kis figurák pedig mindig ott vannak, ha játszópajtásokra van szüksége.

A cikket a Lifebaby.hu támogatta.

Így hordd régi ruháidat pocakosan is - Nem kell kismamaruhára költened!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20111109-igy-hord-regi-ruhaidat-pocakosan-is-nem-kell-kismamaruhara.html Kabátja alatt rejtegeti Orlando Bloom a kisfiáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20111107-orlando-bloom-es-miranda-kerr-kisfiat-a-kabatja-ala-bujtatta.html Majka egy egész stadiont festett a gyerekszoba falárahttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20111109-majka-egy-egesz-stadiont-festett-a-gyerekszoba-falara.html Jön a baba? Jennifer Aniston két gyerekszobás lakást vett - Képeken a luxusotthonhttp://www.life.hu/hazitunder/20111108-jon-a-baba-jennifer-aniston-ket-gyerekszobas-lakast-vett-.html