Stahl Judit ínyenc receptjeit nem csak a tévében láthatod - ezentúl a Life.hu-n is találkozhatsz velük. Készítsd el még ma!

Forrás: [origo]"Imádom az olaszos tésztavacsorákat, kivált a zöldségeseket. És ennek több oka is van. Az egyik, hogy amikor zöldséggel készítem a tésztát, egyből foszladozni kezdenek a félelmeim, amiért már megint olyan kaját főzök estére, amitől másnap nem szívesen nézek a tükörbe - ez az étel ugyanis mindössze 628 kalóriát tartalmaz adagonként! A másik ok, hogy valami kallódó zöldségféle - jelen esetben cukkini - szinte mindig akad otthon a hűtőben, ha máshonnan nem, az előző hétvégi bevásárlásból, amiből aztán olyan vacsora kerekedik, amely után mindenki megnyalja a tíz ujját."

Stahl Judit
Stahl konyhája: Camparizselé málnávalhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111201-stahl-konyhaja-camparizsele-malnaval.html Omlós, krémes, finom, mégis kalóriaszegény: mi az? - Stahl Judittól megtudhatod!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111130-stahl-judit-konyhaja-brokkolis-penne-receptje.html Kidobnád, pedig ínycsiklandozó édességet készíthetsz belőle - Stahl Judit elárulja, hogyanhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111129-kidobnad-pedig-inycsiklandozo-edesseget-keszithetsz-belole-stahl-judit-elarulja.html Stahl konyhája: Mézes dióslepényhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111128-stahl-konyhaja-mezes-dioslepeny.html Stahl konyhája: Marcipános muffinhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111125-stahl-konyhaja-marcipanos-muffin.html Stahl konyhája: Tárkonyos gombaleves harcsávalhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111124-stahl-konyhaja-tarkonyos-gombaleves-harcsaval.html