Czutor Zoli, a Belmondo zenekar frontembere nem véletlenül ejtette el a lagziján azokat a szavakat, hogy újdonsült feleségében látja gyermekei édesanyját: a zenész negyedszerre is apa lesz.


Czutor Zoliék nem sokáig vesztegették az időt: a nyári lagzijuk után azonnal belevágtak a babaprojektbe.

"Az augusztusi esküvőnket követő nászéjszakán vagy azutáni napokban fogant meg a baba, akivel meg is pecsételtük a házasságunkat. A nemét egyelőre még nem tudjuk, de nem is igazán lényeges, a legfontosabb, hogy egészséges lesz. Boldog vagyok, de az életemen nem nagyon változtat, hogy megint apa leszek. Nem úgy a feleségemén, aki nagyon nehezen viselte az áldott állapot első időszakát, de szerencsére ez elmúlt, most annak örül inkább, amikor mozog a baba" - magyarázta a Life.hu-nak Czutor Zoli, aki papás szülést tervez.

Forrás: Belmondo.hu

"Mindenképpen szeretnék ott lenni, amikor világra jön a negyedik gyermekem. Ez a dolog csak abban az esetben működik, ha nem leszünk úton, vagy nem koncertezünk éppen valahol a negyedik albumunk anyagával." A 42 éves zenész másfél éve ismerkedett meg párjával, a 23 éves Zsanettel, akiben úgy tűnik, tényeg megtalálta élete - következő - párját.Bepillantottunk Czutor Zoli esküvőjére!http://www.life.hu/legykepben/20110813-bepillantottunk-czutor-zoli-eskuvojere.html Czutor Zoli randitippjeihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110216-parkapcsolat-czutor-zoli-randitippjei.html Március végére várják a magyar műsorvezető kislányát - Harmadik gyermekként érkezik a családbahttp://www.life.hu/anyaskodj/20111202-mar-biztos-hogy-kislanya-lesz-heder-barnanak-harmadik-gyermekkent.html