Ha egy Lush boltot keresel, csak menj az orrod után! Mégpedig szó szerint! A Lush négy budapesti boltjának közelében - az Árkádban, az Allee-ban, a Szent István körút legelején és a Kristóf téren - ugyanis mindig megérezheted azt az izgalmas, fűszeresen pikáns illatot, ami ennek a márkának már szinte a védjegyévé vált. A pompás illat forrása a termékekben levő sok-sok finom, értékes illóolaj, melyek a legkülönbözőbb virágokból, gyümölcsökből és fűszerekből származnak.Az illóolajok mellett a Lush minden más alapanyagból is a legkiválóbbat használja fel a kozmetikumok készítéséhez. A pompás, természetes hajszínezők például a legjobb minőségű - igen nehezen beszerezhető! - perzsa hennából készülnek, amely elismerten a legszebb vörös árnyalatot nyújtja.

Ám a Lush kozmetikumai nemcsak csodás összetevőkben, hanem kreativitásban is gazdagok. A meglepően új ötleteket megtestesítő fürdőbombák, zuhanytabletták vagy éppen süteménynek kinéző szappanok és a különlegesen finom arckrémek, testápolók mind-mind a Lush saját fejlesztései; közülük jó néhány szabadalommal védett találmány. A Lush minden évben egyedi, limitált kiadású karácsonyi kollekcióval jelentkezik, ami a friss, játékos ötletek igazi seregszemléje. Az idei kínálatban ott van például az Australian Igloo nevű, jégkunyhó formájú, cukros bőrradír és a Jilted Elf tusfürdő zselé, melyet egy New York-i bár koktélspecialitása ihletett. A karácsonyi kollekciót az összes többi termékkel együtt megtekintheted a Lush weboldalán, ahol internetes rendelésed is feladhatod.


Fontos, hogy a Lush által felhasznált alapanyagok környezetbarát technológiával készülnek, és kivétel nélkül "kegyetlenségmentesek", ami azt jelenti, hogy tesztelésükhöz nem végeztek állatkísérleteket. Ezért ha Lush terméket vásárolsz karácsonyra, nemcsak annak teszel jót, akit megajándékozol, hanem a természetnek is!

Fizetett tartalom.