Demi Moore lassan ötven lesz, de remekül fest a címlapon - bár látszik rajta, hogy lelkileg nagyon megviselte őt az utóbbi néhány hónap.


"Attól félek, nem vagyok méltó arra, hogy valaki szeressen"
- panaszkodott a nemrég felszarvazott színésznő a Harper's Bazaar legutóbbi számában. Deminek negyvenkilenc évesen ezzel a harmadik házassága ment tönkre, így most fogalma sincs, merre tovább. A magánéleti válsága ellenére mégis remekül néz ki a színésznő a népszerű magazin címlapján, a szemében azonban látszik a szomorúság és a bánat...


Harper's Bazaar/Cedric Buchet

Miss Moore bevallotta, korábban attól rettegett, hogy elhagyják őt, most azonban attól fél a legjobban, hogy nem lesz bátorsága ahhoz, hogy megkeresse a megfelelő embert. "Ami megrémít, az az, hogy életem végén ráeszmélek arra, hogy senki sem szeret, hogy nem érdemlem meg azt, hogy szeressenek. Ez pedig azt jelentené, hogy valami alapvető probléma van velem" - vallotta Demi Moore.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Demi az érzelmein kívül egyre soványodó testéről is beszélt. Elmondta, hogy egy furcsa, szeretem-gyűlölöm kapcsolatban van a testével: "Most ott tartok, hogy el kell fogadnom a testemet. Nemcsak a súlyomat, azt is, hogy változó korba lépek, és azt, hogy most ilyen sovány vagyok. Korábban sosem hittem volna, hogy az emberek azt mondják rám, túlságosan vékony vagyok, és ezért nem nézek ki jól" - vallotta a sztár.

Demi Moore új kihívásokra készül: szerepet kapott ugyanis a Linda Lovelace pornószínésznőről szóló Lovelace című filmben.


Fogyasztó, méregtelenítő turmixhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111221-hogyan-legyek-jo-no-fogyaszto-meregtelenito-turmix.html Öt név, három élet - de melyik volt az igazi Jackie?http://www.life.hu/szepulj/20120104-hat-nev-harom-elet-mir-ment-ezzel-jackie-kennedy.html Sztárok, akik előnyükre változtak 2011-benhttp://www.life.hu/szepulj/20120103-sztarok-akik-elonyukre-valtoztak-2011ben.html 3 szépségcsökkentő bőrbetegség és ellenszerükhttp://www.life.hu/szepulj/20111229-3-szepsegcsokkento-borbetegseg-es-ellenszeruk.html Régen nézett ki ilyen jól! Végre magára talált a gyönyörű színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20111214-nagyon-szep-volt-scarlett-johansson-kontya.html Különleges szépségreceptek a világ minden tájárólhttp://www.life.hu/szepulj/20111219-kulonleges-szepsegreceptek-a-vilag-minden-tajarol.html