Mennyire vagy konyhatündér? Csillagjegyedből kiderül

sütés csillagjegy horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmasra dagad a kelt tészta a kezeid között, vagy szívesebben töltesz meg elősütött tortákat egyszerű krémmel? Csillagjegyed megmutatja, mekkora bajnok vagy valójában a sütés terén, és hogy mennyire passzol hozzád a konyhatündér szerep.

Thinkstock
Thinkstock

Kos - A hirtelen sütő

Ha Kos vagy, nem tervezgeted és számítgatod, hogy mikor mit és mennyit süss. Ha akcióba kezdesz - és ezt elég gyakran megteszed -, akkor nem állíthat meg semmilyen akadály. Vajat habosítasz, szétválasztod a tojást, mogyorót darabolsz, összekeversz mindent, majd be a forró sütőbe. Bár a temperamentumod és lelkesedésed adott a süteménysütéshez, gyakran előfordul, hogy a közeli cukrászdába kell rohannod, hogy desszertet szerezz. A tied ugyanis félresikerült, megégett, kőkemény lett, vagy nyers maradt.

Tipp! Megható képek Lacikáról, a szívátültetett kisfiúról. Kattints a galériáért!


Bika - A türelmes sütő



Ikrek - A kész sütő



Rák - A családnak sütő



Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán - A csodálatra méltó sütő

Ha Oroszlán vagy, nem sütsz ám akármit és akármikor! A te konyhádból sosem kerül ki egyszerű meggyes piskóta vagy lekváros palacsinta... Ha ilyesmire adod a fejedet, akkor valami fejedelmi receptet keresel, minimum háromemeletes tortát marcipánbevonattal, de nem csak úgy apropó nélkül. Egy kerek születésnap vagy évforduló viszont már megfelelő alkalom arra, hogy elővedd különleges alakú tortaformáid egyikét. Igazán megérdemled a dicséretet - és el is várod a méltatást fáradságos munkádért.

Átalakítunk! A félénk Evelinből bombázó lett. Kattints a galériáért!


Szűz - Az egészségesen sütő



Mérleg - A művészi sütő



Skorpió - A boszorkányos sütő



Thinkstock
Thinkstock

Nyilas - A világjáró sütő

Ha Nyilas vagy, szívesen kipróbálsz bármilyen receptet, aminek legalább egy kissé idegenül cseng a neve. A repertoárodban ott az oroszkrémtorta, a feketeerdőtorta, a francia krémes és persze az angol puding. Mivel szívesen járod a világot, rendszeresen beszerzel magadnak külföldi süteményes könyveket is. Ha esetleg nyelvi nehézségeid támadnak egy-egy egzotikus desszert elkészítésénél, improvizálsz. Ennek ellenére ritkán rontod el a sütiket, vagy ha valami mégis másképpen alakul, mint tervezted, az csak jobb lehet!

Tipp! Így élnek az állami gondozott gyerekek. Kattints a galériáért!


Bak - A felkészült sütő



Vízöntő - A bevállalós sütő



Halak - A könnyed sütő



Így lesz a legapróbb konyha is tágas és kényelmeshttp://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20101110-fondorlatos-otletek-pici-konyhahoz.htmlÍgy szüntesd meg örökre a hűtő szagát! - Filléres csodaszerekkel a konyhábólhttp://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20110405-igy-szuntesd-meg-orokre-a-huto-szagat-csodaszerekkel-a.htmlVV Jerzy nem jön zavarba a konyhában - Akkor sem, ha krokodillal van dolgahttp://www.life.hu/hazitunder/20111010-vv-jerzy-nem-jon-zavarba-a-konyhaban-akkor-sem.htmlMilyen a tökéletes otthon számodra? Csillagjegyed eláruljahttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20111004-milyen-jegyben-szulettel-igy-rendezd-be-az-otthonodat.htmlZsírégető házimunkák: megnéztük, melyik fogyaszt a leggyorsabbanhttp://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20111012-zsiregeto-hazimunkak-megneztuk-melyik-fogyaszt-a-leggyorsabban.htmlÍgy szabadulj meg végleg a konyhai szagoktól!http://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20110124-haziszerek-konyhai-szagok-ellen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.