Katie Holmes a napokban közszemlére tette körmeit, melyeken a lakk már jócskán lepattogzott. Ha a képeket Mrs.Cruise kebelbarátnője, a végtelenségig igényes Victoria Beckham meglátja, biztosan gutaütést kap majd.


Katie éppen egy utazásról érkezett vissza New Yorkba, és a szemfüles fotósok rögtön lencsevégre kapták - vele együtt pedig az ápolatlan körmeit is. Lehet, hogy Katie-nek a sok munka vagy a kis Suri nevelése miatt nincs ideje manikűröshöz járni, arra azonban ügyelhetne, hogy ha már lakk van a körmein, akkor az jól mutasson.


Northfoto


A sztár ráadásul feltűnő, metálos ezüst színű lakkot viselt a körmein, így még jobban ordít az igénytelenség. Ha Katie tanácsot kérne Victoriától, a focistafeleség biztosan elmagyarázná neki, hogy a színtelen lakk vagy a japán manikűr mindig nyerő, ha épp nincs ideje a szépségszalonban időzni.


5 körömlakk, amire minden nőnek szüksége vanhttp://www.life.hu/szepulj/20111219-5-koromlakk-amire-minden-nonek-szuksege-van.html Orrtúrás, hajtépkedés, körömrágás: gusztustalan szokások lelki hátterehttp://www.life.hu/tested-lelked/20111019-orrturas-hajtepkedes-koromragas-gusztustalan-szokasok-lelki-hattere.html Így szárad meg gyorsan a körömlakkod!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20110922-hogyan-legyek-jo-no-igy-szarad-meg-szupergyorsan-a.html Műköröm - igen vagy nem? Mit mond a stylist? Mit mond a műkörmös? Mit mond a bőrgyógyász?http://www.life.hu/szepulj/20110913-mukorom-igen-vagy-nem-mit-mond-a-stylist-a.html Íme a legbizarrabb körömlakkok, melyeket a vér inspirálthttp://www.life.hu/szepulj/20110818-ime-a-legbizarabb-koromlakkok-melyeket-a-ver-inspiralt.html