A korához képest konszolidált és kissé merev Michelle Williams mesésen fest a róla készült legfrissebb fotókon.


A szőke, Golden Globe-díjas színésznő nem egyszer elmondta már, hogy ezer fontosabb dolog van annál, mint hogy mindig szexis legyen. A harmincegy éves sztár azonban most "hűtlen lett az elveihez" - a GQ magazin címlapján mesésen néz ki.

Forrás: gq.com
Kattints a képre a galériáért!

A sztár nemrég kapta meg az Arany Glóbusz-díjat a My Week with Marilyn című filmben alakított főszerepéért, és nagy eséllyel pályázik az Oscarra is. A színésznő a magazin fotóin hidrogénszőke hajjal, vörös rúzzsal, szexis fehérneműkben pózol a kamerák előtt, és meg kell állapítanunk, remekül áll neki a Marilyn-stílus. Alakja igazán formás és nőies, és ezt meg is mutatja: Michelle sokkal jobban néz ki, mint sovány kolléganői!

Michelle a GQ-nak adott interjújában többek között kislánya, Matilda édesapjáról, a tragikus körülmények között elhunyt Heath Ledger színészről is mesélt. "Az első találkozásunk, ahogy és amikor történt, szinte már-már kozmikus volt. Akkor egyszerre rengeteg dolog történt velem. Később, Heath halálakor azt hittem, megbolondulok. Úgy éreztem, nem bírom, beleőrülök. Túl sok volt az akkor nekem... Nehéz volt szembenézni és elfogadni azt, ami történt, és meg kellett óvnom a kislányomat is" - mesélte a szőkeség, aki a Golden Globe átvételekor elsősorban kislányának köszönt meg mindent.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Aloe verás, mézes arcpakoláshttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120119-hogyan-legyek-jo-no-aloe-veras-mezes-arcpakolas.html Amikor a halál tesz ismertté - Sharon Tate történetehttp://www.life.hu/szepulj/20120118-takacs-nora-tragikus-halalanak-koszonhetoen-lett-iagzan-ismert-sharon-tate.html Sajnos a szexi doki is öregszikhttp://www.life.hu/szepulj/20120109-oszul-patrick-dempsey.html Sminkeld magad soványra! - 5 kiló mínusz garantálthttp://www.life.hu/szepulj/20120116-sminkeld-magad-sovanyra-5-kilo-minusz-garantalt.html Morcosan, smink nélkül vásárolgatott Johnny Depp feleségehttp://www.life.hu/szepulj/20120109-vanessa-paradis-nem-tul-szep-smink-es-mosoly-nelkul.html