Seal, a bársonyos hangú énekes mostanában sokat szerepel a bulvársajtóban válása miatt. Egy talkshow-ban rengeteg fotó készült a sztárról, és az egyik képet alaposan megnézve valami igazán meghökkentőre lettünk figyelmesek.


Seal és Heidi Klum hét év után válnak, a zenész pedig ezzel kapcsolatban végighaknizza a népszerű showműsorokat. Seal a mai napig hordja a jegygyűrűjét a Heidi iránti tisztelete jeléül - miközben az egyik műsorban a gyűrűt mutogatta, akkor tűnt fel, hogy a sztár körmei feketére vannak kifestve. Vajon miért vonzódik a körömlakkokhoz a sztár?

piersmorgan.blogs.cnn.com

Seal férfias külseje ellenére szereti a gyémántokat, a sok ékszert, és nem ő az egyetlen pasi, aki kedveli a körömlakkokat. Lehet, hogy ez valami rituális dolog a számára, netán egyszerűen csak megszerette feleségétől a körömfestést? Mindenesetre addig nincs nagy baj, amíg nem pink vagy tűzpiros színt választ az énekes.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Gyönyörű és szexi - Alig ismertünk rá a mindig visszafogott színésznőrehttp://www.life.hu/szepulj/20120120-ilyen-szexis-meg-sosem-volt-michelle-williams.html Rettenetesen őszül Angelina Jolie - sosem látott fotóhttp://www.life.hu/szepulj/20120123-rettenetesen-oszul-a-szep-szineszno.html 5 híresség, aki méregdrágán vágat hajathttp://www.life.hu/szepulj/20120120-5-hiresseg-akik-meregdragan-vagatnak-hajat.html Évtizedek teltek el - Így néz ki most kedvenc kalandfilmünk hősnőjehttp://www.life.hu/szepulj/20120116-evtizedek-teltek-el-igy-nez-ki-most-kedvenc-kalandfilmunk.html Színésznők botrányos frizurával - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120120-szinesznok-botranyos-frizuraval-heti-beautymustra.html Puha és szexi ajkak - 3 tuti házi módszerrelhttp://www.life.hu/szepulj/20120120-puha-es-szexi-ajkak-3-tuti-hazi-modszerrel.html