Hajléktalan lett a VV5 sztárja - Egy konténerben tartja az összes holmiját

VV Péter hajléktalan Való Világ pénzhiány VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Attila összes holmija egy raktár mélyén álló konténerbe van bezárva. Ha nem nyeri meg a ValóVilágot, hajléktalan lesz, mert nincs otthona, sem albérlete.

Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs

Kattints a képre a galériáért!

"Remélem, még sokáig bent marad az én drága jó barátom a villában, mert ha kiesik, akkor nem nagyon lesz hova mennie. Saját ingatlannal nem rendelkezik, bútorai, ruhái és egyéb holmijai pedig egy konténerbe vannak zárva, valahol egy sötét raktárépületben" - magyarázta VV Péter a Borsnak. "Konkrétan hajléktalanná vált, nincs könnyű helyzetben, megtakarított pénze sincs, mert mindet elköltötte a beköltözése előtt arra, hogy kiegyenlítse az albérleti díját és rendezze az addig felhalmozódott számláit, adósságait" - tette hozzá Péter, aki barátság ide vagy oda, nem fogadja be Attilát.

"Megpróbálok valami megoldást találni a számára, de nem gondolkodhatok mindig helyette, ne felejtsük el, ő is felnőtt, önálló ember. Nálam különben sem férne el azoktól a csajoktól, akiket a kiesésem óta ismertem meg, ráadásul bent már megtapasztaltam, hogy Attila egész éjszaka csikorgatja a fogát, ami roppant zavaró tud lenni már pár perc után is" - vallotta a valóságshow-veterán.

Tipp! A sovány vagy a molett a szexi? Kattints a galériáért(18+)


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Egyetlen filléres csodaszer, amivel a legtöbb tisztítószert kiválthatodhttp://www.life.hu/hazitunder/20120130-egyetlen-filleres-csodaszer-amivel-a-legtobb-tisztitoszert-kivalthatod.html10 évesen nyugdíjba vonul a hollywoodi sztár - Oscar-jelöléssel búcsúzikhttp://www.life.hu/hazitunder/20120127-10-evesen-nyugdijba-vonul-a-hollywoodi-sztar-oscarjelolessel-bucsuzik.htmlEgyél betonból! - A legszokatlanabb étkészletek, fotókkalhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120127-egyel-betonbol-a-legszokatlanabb-etkeszletek.htmlVajon kinek kell ennyi hely? Ezt a pazar rezidenciát vásárolta meg a Jóbarátok sztárjahttp://www.life.hu/hazitunder/20120125-vajon-kinek-kell-ennyi-hely-ezt-a-pazar-rezidenciat-vasarolta.htmlBizarr színek a lakásban - Így használhatod őket, hogy izgalmas legyen a végeredményhttp://www.life.hu/hazitunder/20120125-bizarr-szinek-a-lakasban-igy-hasznalhatod-oket-hogy-izgalmas.htmlKíméletlen ébresztőórák, melyek garantáltan kizavarnak az ágybólhttp://www.life.hu/hazitunder/20120123-kimeletlen-ebresztoorak-melyek-garantaltan-kizavarnak-az-agybol.htmlAz RTL Klub sztárját sem kíméli a válság: ezúttal az otthonától kell búcsút venniehttp://www.life.hu/hazitunder/20120123-el-kell-adnia-a-hazat-a-nepszeru-szinesznek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.