Ashlee Simpson már alig várja, hogy igazi nővé érjen, épp ezért választott legutóbb egy olyan ruhát a vörös szőnyegre, melyben jópár évvel többnek tűnik a valódi koránál.


Jessica Simpson húgocskája huszonhét éves, de a ruha, amit választott, inkább az egyik negyvenes sztárhoz illett volna. A fiatal énekesnő nagyon vékony, amolyan madárcsontú lány, ráadásul törékenysége miatt is fiatalabbnak tűnik a koránál - épp ezért egyáltalán nem passzol hozzá ez a fekete estélyi.

Forrás: AFP

Ashlee matrónának tűnik ebben a kreációban, és mivel ő nem éppen az a nő, akinek "idomai" vannak, teste egészen elveszik ebben a a ruhában. Miss Simpson sokkal jobban járt volna, ha valami üdébb színt, esetleg ezüstöt választ, és a ruha fazonja is lehetett volna kicsit fiatalosabb.


Leitz Bebop - Friss és üde megjelenés az irodábanhttp://www.life.hu/legytrendi/20120202-leitz-bebop-nyeremenyjatek-friss-es-ude-megjelenes-az-irodaban.html Átalakítunk! Szívdöglesztő nő lett a visszafogott Tündehttp://www.life.hu/legytrendi/20120131-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Őrült és gyönyörű ötletek a 2012-es tavaszi haute couture bemutatókrólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120130-orult-es-gyonyoru-otletek-a-2012es-tavaszi-haute-couture-bemutatokrol.html David Jones most egy házaspárt tett boldoggáhttp://www.life.hu/legytrendi/20120130-nyeremenyjatekdavid-jones-egy-hazaspart-tett-boldogga.html "Ha valaki utcalánynak öltözik, nem fog normális pasit találni"http://www.life.hu/legytrendi/20120127-tinik-oltozokodes-magamutogatas-szexizmus.html Szörnyella de Frászt majmolják a hírességek - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120127-szornyella-de-fraszt-majmoljak-a-hiressegek-heti-stilusmustra.html