fashion week Ashlee Simpson Jessica Simpson ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashlee Simpson már alig várja, hogy igazi nővé érjen, épp ezért választott legutóbb egy olyan ruhát a vörös szőnyegre, melyben jópár évvel többnek tűnik a valódi koránál.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ashlee matrónának tűnik ebben a kreációban, és mivel ő nem éppen az a nő, akinek "idomai" vannak, teste egészen elveszik ebben a a ruhában. Miss Simpson sokkal jobban járt volna, ha valami üdébb színt, esetleg ezüstöt választ, és a ruha fazonja is lehetett volna kicsit fiatalosabb.

Tipp! Így buliztak a Tv2 sztárjai. Kattints a galériáért!


Leitz Bebop - Friss és üde megjelenés az irodábanhttp://www.life.hu/legytrendi/20120202-leitz-bebop-nyeremenyjatek-friss-es-ude-megjelenes-az-irodaban.htmlÁtalakítunk! Szívdöglesztő nő lett a visszafogott Tündehttp://www.life.hu/legytrendi/20120131-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlŐrült és gyönyörű ötletek a 2012-es tavaszi haute couture bemutatókrólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120130-orult-es-gyonyoru-otletek-a-2012es-tavaszi-haute-couture-bemutatokrol.htmlDavid Jones most egy házaspárt tett boldoggáhttp://www.life.hu/legytrendi/20120130-nyeremenyjatekdavid-jones-egy-hazaspart-tett-boldogga.html"Ha valaki utcalánynak öltözik, nem fog normális pasit találni"http://www.life.hu/legytrendi/20120127-tinik-oltozokodes-magamutogatas-szexizmus.htmlSzörnyella de Frászt majmolják a hírességek - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120127-szornyella-de-fraszt-majmoljak-a-hiressegek-heti-stilusmustra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.