Végre beszélt házasságáról a népszerű magyar énekes

Zorán Hegyi Barbara szülés Joshi Bharat gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hegyi Barbara és Zorán remek házasságban élnek, és még nem mondtak le a közös babáról sem.





"Egyedül maradtam egy olyan apaként, aki szinte mindenben segítséget kapott a feleségétől. Az első megrogyás után megpróbáltam talpon maradni" - emlékezett vissza Zorán, aki azóta nagyszerű házasságban él Hegyi Barbarával. Annak ellenére, hogy mindkettőjüknek vannak gyermekeik, a közös babavállalásról sem mondtak még le - olvasható a Blikken.

Tipp! A sovány vagy a molett a szexi? Kattints a galériáért! (+18)




Bűbájos fotó a népszerű sorozatsztár 3 hónapos kislányáról - Már most tudja, hogyan kell pózolnihttp://www.life.hu/anyaskodj/20120131-bubajos-foto-a-nepszeru-sorozatsztar-3-honapos-kislanyarol-mar.htmlA világ legstílusosabb anyukái - 4 blog, amit érdemes követnedhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120131-a-vilag-legstilusosabb-anyukai-4-blog-amit-erdemes-kovetned.htmlEgyszerűen elbűvölő a 36 éves magyar sztár kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120127-egyszeruen-elbuvolo-a-36-eves-magyar-sztar-kislanya.htmlTudtad? Két gyönyörű kislány édesapja a világhírű teniszcsillag - Apjukra ütöttek az ikrekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120127-tudtad-ket-gyonyoru-kislany-edesapja-a-vilaghiru-teniszcsillag-apjukra.htmlVárandós pocakjával pózolt Cameron Diaz új filmje plakátján - Jól áll neki a terhességhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120127-varandos-pocakjaval-pozolt-cameron-diaz-uj-filmje-plakatjan-jol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.