Sarah Jessica Parker Szex és New York sztár lakás Cynthia Nixon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cynthia Nixon megvette új, manhattani lakását, mely nagyon közel van egykori kolléganője, Sarah Jessica Parker otthonához, ráadásul sokkal nagyobb, mint amekkorára talán szüksége lenne. 
Ha kíváncsi vagy rá, milyen lakásba költözött a színésznő, kattints ide!


AFP
AFP

Bennfentesek szerint Cynthia azért vette meg az új, tágas lakást, mert a családja kinőtte az előző otthonukat. A színésznő jelenleg Christine Marinonivel él együtt, kisfiuk egy éve született meg. Korábban a város egy másik szegletében éltek, és nemrég döntöttek csak a költözésről. Érdekes, hogy Sarah Jessica Parker is mostanában vásárolta meg itteni lakását - talán összebeszélt a két sorozatsztár? Cynthia új lakása egyébként majdnem 250 négyzetméteres, négy hálószoba és négy fürdőszoba szolgálja az ottlakók kényelmét. Kérdés, hogy hármuknak valóban szükségük van-e ekkora lakótérre, vagy inkább csak magamutogatás az egész - amit végül is már megszokhattunk a filmvászon sztárjaitól.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.