Cynthia Nixon megvette új, manhattani lakását, mely nagyon közel van egykori kolléganője, Sarah Jessica Parker otthonához, ráadásul sokkal nagyobb, mint amekkorára talán szüksége lenne. 


A Szex és New York Mirandája egy több mint hárommillió dolláros lakást vásárolt magának Manhattanben. A színésznő új otthona csak pár sarokra van sorozatbeli kolléganője lakásától. Vajon az életben is olyan jóban vannak egymással, mint a filmvásznon? Ha kíváncsi vagy rá, milyen lakásba költözött a színésznő, kattints ide!


AFP

Bennfentesek szerint Cynthia azért vette meg az új, tágas lakást, mert a családja kinőtte az előző otthonukat. A színésznő jelenleg Christine Marinonivel él együtt, kisfiuk egy éve született meg. Korábban a város egy másik szegletében éltek, és nemrég döntöttek csak a költözésről. Érdekes, hogy Sarah Jessica Parker is mostanában vásárolta meg itteni lakását - talán összebeszélt a két sorozatsztár? Cynthia új lakása egyébként majdnem 250 négyzetméteres, négy hálószoba és négy fürdőszoba szolgálja az ottlakók kényelmét. Kérdés, hogy hármuknak valóban szükségük van-e ekkora lakótérre, vagy inkább csak magamutogatás az egész - amit végül is már megszokhattunk a filmvászon sztárjaitól.


Hajléktalan lett a VV5 sztárja - Egy konténerben tartja az összes holmijáthttp://www.life.hu/hazitunder/20120201-valovilag-hajlektalan-lett-vv-attila.html Egyetlen filléres csodaszer, amivel a legtöbb tisztítószert kiválthatodhttp://www.life.hu/hazitunder/20120130-egyetlen-filleres-csodaszer-amivel-a-legtobb-tisztitoszert-kivalthatod.html 10 évesen nyugdíjba vonul a hollywoodi sztár - Oscar-jelöléssel búcsúzikhttp://www.life.hu/hazitunder/20120127-10-evesen-nyugdijba-vonul-a-hollywoodi-sztar-oscarjelolessel-bucsuzik.html Egyél betonból! - A legszokatlanabb étkészletek, fotókkalhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120127-egyel-betonbol-a-legszokatlanabb-etkeszletek.html