Titkos vallási rituálékra jár a Barátok közt sztárja. Tihanyi Tóth Csabát mindig is vonzották a misztikus dolgok és az ősi magyar néphagyományok. Párjával rendszeresen részt vesznek különböző hagyományápoló rituálékon, innen ered az az ötletük is, hogy tűzzel keresztelik majd meg pár hónapos Nimród fiukat.


Ha a hagyományok ápolásáról van szó, akkor Tihanyi Tóth Csabának mindegy, hogy dermesztő hideg van, vagy tűz a Nap. "Nagy tisztelője vagyok az ősi népi hagyományoknak, amelyek közül többet mi is régóta felvettünk, és hithűn gyakorlunk a feleségemmel. A piros betűs nemzeti ünnepeken túl rengeteg magyar ünnep van, éppen most volt február másodikán a Gyertyaszentelő Boldogasszony napja. Ezen a szent napon egy titkos zarándokúton veszünk részt, aminek az útvonalát még a beavatottak sem tudják előre, találkozunk egy adott időpontban adott helyen, és úgy vágunk neki az ismeretlennek" - árulta el a Life.hu-nak a Barátok közt Novák Lacija.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!Fotó: RTL Klub

A színész már nagyban készül fia születésére. A nyár leghosszabb éjszakáján szenteltvíz helyett tűzzel szeretné megkeresztelni a trónörököst. "Áprilisban születik meg Nimród fiunk, akit a nyári napforduló éjszakáján az ősi hit szerint tűzzel és szentlélekkel szeretnénk majd megkeresztelni a Hortobágyon. Ez egy misztikus nap és helyszín, minden évben elzarándokolunk ide, rengetegen összegyűlünk, rakunk egy hatalmas tüzet, aminek a visszamaradt parazsán mindannyian átgyaloglunk mezítláb. Idén Nimródot is magunkkal visszük, és a népi rituálé szerint a karunkban tartva megyünk át a parázson. Ez egy felemelő, lélektisztító érzés" - magyarázta Tihanyi Tóth Csaba.


A legjobb weboldalak gyerekeknek - Ahol bátran garázdálkodhatnakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120201-a-legjobb-weboldalak-gyerekeknek-ahol-batran-garazdalkodhatnak.html Lánya nem hajlandó találkozni az ismert magyar zenésszel - Vajon mi a megoldás?http://www.life.hu/anyaskodj/20120207-lanya-nem-hajlando-talalkozni-az-ismert-magyar-zenesszel-vajon.html 3 jóindulatú nevelési hiba, amivel megfojtod a gyereked - Ne túlozd el!http://www.life.hu/anyaskodj/20120131-3-joindulatu-nevelesi-hiba-amivel-megfojtod-a-gyereked-ne.html Ikreket vár Angelina Joliehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120203-ikreket-var-angelina-jolie.html Az alma nem esik messze a fájától - Íme a botrányhős énekes unokájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120203-az-alma-nem-esik-messze-a-fajatol-ime-a.html Édesanyja képtelen lépést tartani vele - Íme az énekesnő tündéri kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120203-edesanyja-keptelen-lepest-tartani-vele-ime-az-enekesno-tunderi.html