Pete Doherty, Kate Moss exe apa lett - a zenész most beszélt először a dologról.


A Babyshambles zenekar frontemberének kedvese a dél-afrikai modell, Lindi Hingston. Kislányuk, Aisling Dél-Afrikában, Cape Town városában született meg tavaly december 26-án. A zenész a napokban ismerte csak el hivatalosan, hogy ő az apa, annak ellenére, hogy a gyerek anyja, Lindi már nyilatkozott a kicsiről a médiának.

Forrás: AFP

"Nagyon meglepődtem, hogy ő már beszélt az újságírókkal. A kislányom két hónappal korábban született, mint kellett volna. Ott akartam lenni a szüléskor. Igen, ő az én babám" - nyilatkozta Pete a The Independent UK című lapnak.

Dohertynek már van egy kisfia: a nyolcéves Astile édesanyja az énekesnő Lisa Moorish.


Feszes cicik szoptatás után is - Kipróbált, bevált mellmentő praktikákhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120217-feszes-cicik-szoptatas-utan-is-kiprobalt-bevalt-mellmento-praktikak.html "Úgy nyomták ki belőlem a gyerekem" - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120216-ugy-nyomtak-ki-belolem-a-gyerekem-igy-szultem-en.html Megszületett a 39 éves népszerű magyar színésznő kisbabájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120217-megszuletett-schell-judit-harmadik-gyermeke.html Megszületett a 21 éves Megasztár, Nkuya Sonia babájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120215-megszuletett-a-21-eves-megasztar-nkuya-sonia-babaja.html Annyi a pletykáknak: Jennifer Aniston elárulta az igazságot a gyerekvállalási terveikrőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120215-annyi-a-pletykaknak-jennifer-aniston-elarulta-az-igazsagot-a-gyerekvallalasi.html Íme Beyoncé és Jay-z gyönyörű kislánya - Az első fotók a kis Blue Ivy-rólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120213-ime-a-sztarbaba-beyonce-es-jay-z-lanya-blue-ivy.html