Lájkolni könnyű, alkotni nehéz - Puskás Peti lenyűgöző pörgéssel és a barátai segítségével ír új dal

PR cikk Puskás Peti zeneszerzés közönség rajongók barátok okostelefon Nokia Lumia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás Peti a barátai segítségével álmodja és valósítja meg új számait, ráadásul néha még a rajongóit is bevonja az alkotásba! A mindig pörgő énekes legújabb, Csillagok című számát is társai segítségével tervezi leforgatni, sőt, a forgatókönyvet is együtt írják.


Puskás Peti hihetetlen lelkesedéssel képes a számára új dolgokba fejest ugrani. Még 2005-ben - az itthoni énekesek közül először - kezdett el blogolni, illetve ezen a felületen keresztül tartotta a rajongóival a kapcsolatot. "Lenyűgöző volt, hogy naponta öt-hatezer ember olvasta a bejegyzéseimet, több százan véleményt is alkottak, amikből viták és beszélgetések alakultak ki. Így első kézből hallottam a közösséggé vált közönségem visszajelzéseit. Úgy érzem, hogy ez jó irányt adott nekem. Hála a mai online platformmal kiegészült világnak, természetes közelségbe kerülhetnek az előadók a rajongóikkal. Ez szerintem nagy előny, kár lenne kihagyni ezt a fajta interaktivitást! Persze, nem tagadom: lájkolni könnyű, alkotni nehéz..." - mondta el Peti.

A fiatal énekes most teljes erőbedobással készül a saját rendezésű videoklipjének forgatására. A Csillagok című szám klipjéhez - ami az Eurovíziós dalfesztivál hazai döntőjében debütált - Peti a kommunikációs csatornák széles spektrumát kihasználva gyűjti az információkat és szervezi az előkészületeket. Az énekes azt tervezi, hogy a közel tizenötezer Twitter és Facebook rajongói tábora rendszeres, online videós bejelentkezésekben követheti majd végig a forgatás legfontosabb pillanatait.


"A számokat gyakran egy szegedi barátom, Molnár Gábor segítségével írom és alakítom. Vicces, mert általában csak bekapcsoljuk a webkamerákat és máris szemtől szemben tudunk zenélni, új dalokat írni. Évente csak párszor találkozunk személyesen, mégis a folyamat bármely pillanatában kapcsolatban lehetünk. Két éve használok okostelefont, amelynek segítségével ráadásul mindezt már bárhonnan megtehetem. Felénekelek és megszerkesztem a zenei alapokat a mobilomon, amiket akár azonnal továbbíthatok is a zenésztársaimnak. A legújabb kütyüm egy Nokia Lumia 800-as, amelynek people hub szolgáltatását élvezem a legjobban. A program segítségével egy gombnyomással értesíthetem, illetve követhetem egy adott barátom összes online tevékenységét is" - tette hozzá az énekes.

"A közösségi csatornák applikációin kívül gyakran fényképezésre is használom a készülékeimet. Az egyik koncertemen például a színpadról fotóztam a közönséget, feltöltöttem a rajongói oldalamra és mindenki bejelölhette magát a képen. Ez is mutatja, hogy számtalan egyszerű és frappáns lehetőség és megoldás rejlik az okostelefonokban."

További információ ITT!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.