Rihanna nagyon trendi, de mégsem szexi

Rihanna farmer farmernadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét az énekesnő, Rihanna szerkója került górcső alá: a világsztár megint nagyot hibázott, már ami a ruhák összeállítását illeti. Nézd meg a fotót, mert tanulhatsz belőle!

Rihanna általában a trendi, laza és szexi stílust képviseli. Néha elveti ugyan a sulykot, és utcalánynak öltözik, de ez - valljuk be - jellemző a huszonéves csajokra. A napokban az énekesnő szupertrendi cuccokat válogatott össze, de az összhatás sajnos szörnyű lett. Méghozzá azért, mert túl sok a feltűnő ruhadarab egyszerre - Rihanna jobban járt volna, ha a kevesebb több alapszabályt tartja szem előtt.

Northfoto
Northfoto

Nézd meg Rihanna frizuráit galériánkban! Kattints a képre!

Riri farmeringje már 2011-ben is trendinek számított, idén pedig ez a darab az egyik abszolút sláger. Azt azonban nem értjük, miért tekert a derekára még egy farmeringet. Ez nem retró, ez ciki! Pláne úgy, hogy ehhez az összeállításhoz a sztár egy magasan szabott, falatnyi sortot húzott, amit egy fekete, közönséges hatású, combközépig érő csizmával fejelt meg. A naci magában egy cipellővel és egy egyszerű toppal csinos lett volna, a csizma egy egyszerű szabású miniruhával nagyszerűen állt volna, a farmeringhez szinte bármit felvehetett volna - de ezek így együtt egyszerűen közönségesek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.