Mint egy hatéves! Hugh Jackman látványosan élvezte a kislányával töltött időt

szülő filmsztár Hugh Jackman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hugh Jackman nem hanyagolja el a családját. A színész kedvenc időtöltése az, amikor hatéves kislányával, Avával mókázhat.

A minap az X-Men-filmek szakállas sztárja és pici lánya, Ava Jackman Manhattanben játszottak, és láthatóan igen jól érezték magukat. A róluk készült képeket itt nézheted meg.

Northfoto
Northfoto

Hugh januárban a lányával. Úgy tűnik, a roller a kedvencük

A 43 éves szívtipró még rollerezett is tündéri kislányával, amit a gyerek roppantul élvezett. Hugh egyébként nem volt mindig ilyen szakállas, most is csak egy szerep kedvéért növesztett ekkora arcszőrzetet. A sztár ugyanis megkapta Jean Valjean szerepét A nyomorultakban, ehhez kellett a hatalmas szakáll. A készülő moziban Helena Bonham Carter és Sacha Baron Cohen is szerepelnek majd.

Hugh és felesége, a nála jóval idősebb, 56 éves Deborra Lee-Furness két gyermeket adoptáltak, miután az asszonynak volt két vetélése. Oscart 2000-ben, lányukat, Avát pedig 2005-ben vette magához a házaspár.

Átalakítunk! Teljesen kivirult a szingli lány. Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Házas és gyermeket vár: gyönyörű, felnőtt nő lett az egykori cuki gyereksztárbólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120312-hazas-es-gyermeket-var-gyonyoru-felnott-no-lett-az-egykori.htmlNagyító alatt: vízben szüléshttp://www.life.hu/anyaskodj/20120312-nagyito-alatt-vizben-szules.htmlWhitney Houston és lánya ugyanattól a drogdílertől kapta a kábítószert - Egy bennfentes szerinthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120309-whitney-houston-es-lanya-ugyanattol-a-drogdilertol-kapta-a-kabitoszert.html980 grammal kellett születnie, hogy életben maradjon - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120309-980-grammal-kellett-szuletnie-hogy-eletben-maradjon-igy-szultem.htmlTudtad? A Született feleségek sztárja két gyönyörű kislány édesanyjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120308-tudtad-a-szuletett-felesegek-sztarja-ket-gyonyoru-kislany-edesanyja.htmlSzex a terhesség alatt: így nem lehet semmi bajhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120306-szex-a-terhesseg-alatt-igy-nem-lehet-semmi-baj.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.