Whitney Houston és lánya ugyanattól a drogdílertől kapta a kábítószert - Egy bennfentes szerint

drog kokain Whitney Houston függőség alkoholprobléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb döbbenetes dolog derült ki Whitney Houstonról - állítólag ő és a lánya ugyanattól a dílertől kapták a kábítószert.

Tipp! Sztárok, akik a fogdán kötöttek ki! Kattints a galériáért!



A legújabb pletykák szerint a pár hete elhunyt énekesnő, Whitney Houston és tinilánya, Bobbi Kristina ugyanattól a dílertől vásároltak drogot egykor. Állítólag anya és lánya egészen a sztár haláláig egy Jay nevű nagydarab fekete férfitól szerezte be a kábítószert. A férfi marihuánát és kokaint szállított az atlantai, houstoni otthonukba, sőt, úgy tűnik, hogy a világsztár az életének utolsó hat hónapjában nem is nagyon volt tiszta.

AFP
AFP

Kattints a galériáért!

"Whitney utolsó hónapjaiban a férfi állandóan telefonált az énekesnő házához. Egy vagyont keresett Whitney-n" - vallotta egy bennfentes, aki azt is elmesélte, Jay mindig egy barna papírzacskóban kapta meg a többszáz dollárt. Az informátor szerint ráadásul a sztár tizennyolc éves lánya, Bobbi Kristina is kapott jócskát a drogból és az alkoholból. "A kislány drogot és alkoholt is kapott, általában cannabist használt" - vallotta a jól értesült ismerős.

A fiatal lány állítólag már 2008-ban is volt a pszichiátrián, miután öszeveszett az édesanyjával, mert Bobbi fel akarta vágni az ereit. De ezen sajnos nincs mit csodálkozni: a lány úgy nőtt fel, hogy édesanyja szinte folyamatosan kábítószer hatása alatt volt. Bobbi exbarátja, akivel a lány két évig volt együtt, elmesélte a Radar Online-nak, hogy Bobbi kokainfüggősége egyre erősebb lett, ez pedig a szülők életvitele miatt volt. "Próbáltam megállítani őt, de Bobbi csak azt hajtogatta, hogy ő épp olyan, mint az anyja" - vallotta a fiú. Bobbi hamarosan szerepel Oprah Winfrey műsorában, így már mindenki nagyon kíváncsi arra, milyen állapotban lesz a lány. Azt ugyanis senki sem szeretné, ha a tinilány az édesanya sorsára jutna.

Tipp! Sokan partiztak a medencékben az V. Fürdők Éjszakáján! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.