Jóban Rosszban terhesség Létay Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anya lesz Létay Dóra, a Jóban Rosszban egykori Pongrácz Rékája.

A Blikk információi szerint a színésznő és szintén színész férje, Józsa Imre május-júniusra várja első közös gyermekét.

Forrás: Tv2, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Forrás: Tv2, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Meseszép, nagyon jól áll neki a várandósság! Szemmel láthatólag kivirult, biztosan nagyon boldog lehet. Elég nagy már a hasa, szerintem a harmadik trimeszterben járhat" - árulta el egy informátor a napilapnak. A házaspár nem cáfolta a híreket, de ennél többet nem akartak mesélni a dologról. Létay Dóra és Józsa Imre 2010-ben, egy közös munka során szeretett egymásba, majd a színésznő hamarosan titokban hozzá is ment 16 évvel idősebb párjához. Dóra három évvel ezelőtt arról nyilatkozott, hogy minden vágya egy gyermek.

Ő legalább őszinte: keményen küzd a pluszkilók ellen a Disney-sztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120403-o-legalabb-oszinte-kemenyen-kuzd-a-plusz-kilok-ellen-a.htmlHogyan kezeljük családunkat homeopátiával?http://www.life.hu/anyaskodj/20120405-hogyan-kezeljuk-csaladunkat-homeopatiaval.htmlJob sharing: egy kiváló megoldás a dolgozni is vágyó édesanyáknakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120404-job-sharing-egy-kivalo-megoldas-a-dolgozni-is-vagyo-edesanyaknak.htmlNegyedszer is apa lett a sármos színészhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120402-bruce-willis-ujra-apa-lett.htmlBabát vár Robbie Williams nejehttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20120331-babat-var-robbie-williams-neje.htmlVilmos herceg és Katalin hercegnő gyermeket fogadna örökbehttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20120331-vilmos-herceg-es-katalin-hercegno-gyermeket-fogadna-orokbe.html"Zokogva ordítottam, hogy csináljanak valamit, mert el fogok ájulni" - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120330-zokogva-orditottam-hogy-csinaljanak-valamit-mert-el-fogok-ajulni-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.