Demi Moore és Bruce Willis bájosnak éppen nem nevezhető lánya sosem a kiváló stílusérzékéről volt híres. Pár nappal ezelőtt egy vörös szőnyeges eseményen bemutatta, tud ő még újat mutatni a többi sztárocskának.


Rumer Willis sem hagyta ki Paul McCartney új videójának, a My Valentine-nak a premierjét. Erre a jeles alkalomra Miss Willis a zenész lánya, Stella McCartney divattervező 2012-es téli kollekciójából választotta ki ezt a rémes darabot, melynek rövid verziója 2754 dollárt kóstál. Csak annyit mondhatunk: ez igazi pénzkidobás volt a részéről!

Forrás: AFP

Rumer sem a színt, sem a fazont nem találta el, sőt, a két lehető legelőnytelenebbet ötvözte egymással. A földig érő ruha ugyanis egyáltalán nem volt elegáns, leginkább olyan otthonkára hasonlított, melynél sokkal különbet találnánk a nagymamánk szekrényében. A sztárcsemete tovább fokozta szörnyű kinézetet azzal, hogy a puccos eseményre egy hosszú, fekete, kötött kardigánt és kanárisárga cipőt választott a ruhához. Ez utóbbival nem is lett volna baj, ha ez a szín nem csak a ruha mintájában köszön vissza. Nem igazán értjük, miért költötte a hölgyemény a pénzét erre a ruhára, és azt sem tudjuk, ki segített neki kiválasztani a darabot. Reméljük, visszanézve a róla készült képeket, Rumer is rájön, hogy pár nappal ezelőtt nagyon mellényúlt a premieren!Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen  és a Facebookon  is!Felül semmi - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120413-atlatszo-ruhak-hete-heti-stilumustra.html Valóságshow-sztárt utánoz Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/legytrendi/20120413-valosagshowsztart-utanoz-lindsay-lohan.html Új hajszínt választott Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/legytrendi/20120410-uj-hajszint-valasztott-victoria-beckham.html Pénzért sem tud jó ízlést venni az amerikai dívahttp://www.life.hu/legytrendi/20120411-penzert-sem-tud-joizlest-venni-az-amerikai-diva-arden-wohl.html Az utolsó amazonhttp://www.life.hu/legytrendi/20120411-oprah-winfrey-az-utolso-amazon.html Átalakítunk! Fantasztikusan néz ki a háromgyerekes édesanya!http://www.life.hu/legytrendi/20120410-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Bugyit és tetkót villantott a világsztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20120405-bugyit-es-tetkot-villantott-a-vilagsztar-jessica-alba.html