kocsma Európa-bajnokság Lengyelország közvetítés labdarúgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet, hogy "meccsmentes" lesz sok lengyel kocsma a labdarúgó Európa-bajnokság idején, mivel nem akarja kifizetni a mérkőzések tévédíját.

Thinkstockphoto
Thinkstockphoto

A bajnokság lengyel szervezőinek egy szóvivője azt mondta, hogy mivel az összes bár hasznot húz a rendezvényből (több lesz a vendége), valamennyivel hozzá is kell járulnia ahhoz. Ha a vendéglátóhelyek nem hajlandók fizetni azért, hogy vendégeiknek tévé révén közszemlére tegyék a mérkőzéseket, akkor azok, akik Lengyelországba utaznak a bajnokságra és nem kapnak jegyet egy-egy mérkőzésre, nem kizárt, hogy teljesen lemaradnak róluk. Angliában egyébként szintén van vendéglői tévédíj, ám ott nagy hagyománya van a kocsmai közösségi tévézésnek, Lengyelországban viszont nincs, ezért sem volt eddig díjszabás, és ezért háborodtak fel most a tulajdonosok - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.