karcsúsítás bőr narancsbőr fogyás feszes bőr bikiniszezon strandszezon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiányzik a korábbi alakod? Zavarnak a csípődre, hasadra, combodra rakódott zsírpárnák? Megszabadulnál a makacs narancsbőrödtől? Hiába fogyókúrázol és tornázol, újra visszajön a zsírfelesleg? Van megoldás a problémákra!

Testünk bizonyos részein idővel megjelenő zsírpárnák eltüntetésére sokáig csak a zsírleszívást hívhattuk segítségül, ha a sport és diéta sem segített. A helyi zsírfelhalmozódás viszont a legújabb orvosi technológiák segítségével ma már műtét nélkül is hatékonyan kezelhető.

A Bársony Orvos-Esztétika orvosi központjainkban a Re-form alakformáló és karcsúsító programban a legmodernebb orvosi technológiát képviselő UltraContour és VelaShape kezeléseket kiegészítik három további alakformáló eljárással, hogy még jobb eredményt érjenek el. Az öt eljárás együttes alkalmazásával most olyan alakod lehet, amilyenről mindig is álmodtál!

Forrás: Bársony Orvos-esztétika
Forrás: Bársony Orvos-esztétika

A Re-form programokkal minden oldalról támadnak, minden eszközt bevetnek! Eltüntetik a makacs zsírpárnákat, simítják a cellulitot, feszesítik a bőrt. A két csúcstechnológia közül az egyik az UltraContour. Ebben a készülékben a fejlesztők elsőként kombináltak két különböző ultrahangeljárást. A diagnosztikai ultrahangnál ezerszer erősebb, fókuszált ultrahanggal a hason, csípőn, combon tanyázó párnákat támadják meg a bőr alatt, összetörik és el is távolítják a zsírsejtek egy részét. A VelaShape technológiával "kipréselik" a zsírsejtekből a zsírt, ezáltal a sejt összemegy, de megmarad. A négy technológiát egyesítő VelaShape rendszer: (1) az infravörös fényenergia, (2) a bipoláris rádiófrekvencia, (3) a pulzáló vákuum és (4) mechanikus masszázs egyedülálló, együttes hatást gyakorol a zsírsejtekre és a bőrfelszínre. A kezelés eredménye: látványos körméret- és cellulitcsökkenés!

Ennek a két csúcstechnológiának a hatását még három további alakformáló módszerrel fokozzák.
Biostimulációt alkalmaznak az izmok fejlesztésére: a problémás területeken átdolgozzák a teljes szövetrendszert a felszíntől a mély izomalapokig. Ez a kívülről ható kezelés sejtszinten formálja át és varázsolja újjá a testet.
A mélyzsírégető fáslizás egy teljesen természetes testkezelés, amely meggyorsítja a zsírbontást és szépíti a bőrt a hideg-meleg effektus, az illóolajok és a speciális fáslizó technika segítségével.
Végül az intenzív nyirokmasszázs: a légkamrákból álló, speciális nyomásterápiás készülékkel változó intenzitású, hullámzó masszázst alkalmaznak a lábakon és a törzsön, ezzel serkentik a nyirokerek működését, élénkítik a nyirok- és vérkeringést.

Gyere el a egy ingyenes állapotfelmérési konzultációra a Bársony Orvos-Esztétikába és válasszátok ki közösen a neked megfelelő alakformáló programot. A te igényeid, problémád és időbeosztásod szerint ajánljanak kezelési csomagokat.

Forrás: Bársony Orvos-esztétika
Forrás: Bársony Orvos-esztétika

Melyik Bársony Re-form alakformáló programot választod?

Csökkenteni akarod a körméreted?
Megoldás: Bársony Lipoterápia: zsírbontás - alakformálás - körfogat- és cellulitcsökkentés - bőrfeszesítés

Megszabadulnál a narancsbőrtől?
Megoldás: Bársony Anti-cellulit programcsomag: újgenerációs narancsbőrkezelés

Szülés után vagy? Álmodozol korábbi alakodról?
Megoldás: Bársony Body after Baby programcsomag: szülés utáni zsírbontó, feszesítő, striakezelő és medenceerősítő programcsomag

Megereszkedett a bőröd? Nem olyan feszes, mint korábban?
Megoldás: Bársony Contour programcsomag: bőrfiatalító, feszesítő programcsomag

A Re-form alakformáló kezeléseket enyhén és közepesen túlsúlyos pácienseknek is ajánljuk, illetve mindazoknak, akik nehezen vagy egyáltalán nem tudnak megszabadulni a hason, csípőn és combon felhalmozódott zsírfeleslegtől. Ezekről a területekről fogyókúrával és mozgással is nehezen távolíthatók el a zsírpárnák.

Gyere el a Bársony Orvos-Esztétika hozzád legközelebb eső orvosi központjába egy ingyenes alakformáló vizsgálatra és testanalízisre! Ezek után közösen kiválasztjátok a neked megfelelő karcsúsító programcsomagot.

További részleteket a Re-form kezelési programról itt olvashatsz: barsony.hu

Szőrszál-hasogatáshttp://www.life.hu/szepulj/20120412-barsony-klinika-szorszal-hasogatas.htmlSzőrtelenítési kisokoshttp://www.life.hu/szepulj/20120327-barsony-klinika-szortelenitesi-kisokos.htmlSzőrtelenítés: lézerrel vagy villanófénnyel?http://www.life.hu/szepulj/20120327-barsony-klinika-szortelenites-lezerrel-vagy-villanofennyel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.