Halott babával védi otthonát Varnus Xavér

betörés bábu Varnus Xavér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Speciális módszerekkel riasztja el a betörőket Varnus Xavér. A zenészhez ugyanis ismét betörtek, ezúttal a fővárosban található otthonába.

A világhírű orgonaművész értékeit egy névjegy mentette meg, amely a hitelkártyák között került a betörők kezébe. A rablók, amikor rátaláltak a magas rangú rendőr-dandártábornok névjegykártyájára, inkább elhúzták a csíkot a lakásból, és nem vittek magukkal semmit.

"Külföldön tartózkodtam, amikor a személyzet jelezte, hogy betörtek a lakásomba. Miután én mint tulajdonos nem tudtam a helyszínre sietni, más pedig nem jogosult a nevemben intézkedni, egyszerűen rendőrségi pecséttel lezárták a lakásomat. Amikor megérkeztem, magam sem tudtam bemenni, hiszen még a tulajdonos se törheti fel a hivatalos zárjegyet, így elő kellett keríteni a hatósági pecsétfeltörőt. Amikor végre bejutottam, csak annyit állapítottam meg, hogy semmit sem vittek el, pedig az amerikai hitelkártyáim között turkáltak. Szerencsémre mellettük volt a dandártábornok barátom névjegykártyája, valószínűleg ennek köszönhetem, hogy ezúttal minden a helyén maradt, ugyanis a rajta szereplő névtől meghátráltak" - vallotta az orgonavirtuóz a Blikknek.

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Fotó: Hajdú D. András [origo]

"Mindent kipróbáltam már, így nagyon komolyan végig kellett gondolnom, hogy vajon van-e valami, amitől megijednek a tolvajok. A kutyáktól már nem félnek. De a halottaktól, attól, hogy gyilkosságban való bűnrészességgel vádolhatják meg őket, még igen. Ezért csináltattam Bécs egyik legjobb viaszbábmesterénél egy élethű, 150 centiméteres viaszkislányt. Ha elmentünk otthonról, a spalettákat bezártuk, és felakasztottuk a lánykát egy vaskampóra, így aki belépett a házba, azonnal szembetalálta magát egy szederjes arcú hullával. Ha a sarokba tettem egy sajtburgert is, egy nap után profi hullaszagot árasztott, és máris kész volt a házvédő mestermű. Sajnos ezt a módszert eddig csak vidéken alkalmaztam, egy forró nyár a bábut is megolvasztotta, de tapasztalva, hogy a betörőt szinte semmi sem állítja meg, kénytelen leszek új furfangokhoz folyamodni" - árulta el a zenész.

Átalakítás! Őrjítően szexis lett Piroska! Kattints a galériáért!


Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.