Az Arizonában élő 33 éves Susanne Eman leghőbb vágya, hogy esküvőjére ő legyen a világ legkövérebb nője, pedig a testsúlya már most is meghaladja a 230 kilót. Susanne naponta körülbelül 30 000 kalóriát eszik meg, hogy minél hamarabb elérje a kitűzött 720 kilogrammos álomsúlyt.


A jelenleg 234 kilós nő éppen fordítva gondolkodik, mint a legtöbb esküvőjére készülő menyasszony, akik mindent megtesznek, hogy leadjanak néhány kilót, hogy beleférjenek az esküvőjük napján karcsúsított esküvői ruhájukba. Susanne célja elérése érdekében reggelente palacsintát, kolbászt, nagy szelet marhahúsokat és 12 tojásból készült omlettet eszik.

"Susanne 9XL-es méretű csipkés esküvői ruhájához több mint 14 méter anyagra lesz szükségünk, és olyan nagy lesz, hogy három emberre lesz szükség a ruha szállításához" - mondta Judee Goff, a túlsúlyos nő varrónője, a phoenixi Paradise Fabrics munkatársa. "Korábban soha nem készítettünk esküvői ruhát ekkora méretben, nem is létezik ekkora szabásminta, ezért mindenképpen egyedi tervezésre volt szükség" - tette hozzá Goff.

Susanne tíz évvel korábban határozta el, hogy bekerül a Guinness rekordok könyvébe, mint a legkövérebb nő, ezért tudatosan hízni kezdett, és csaknem egy évtizeden keresztül tömte magába a szénhidrátban gazdag, cukros és zsíros ételeket. De mikor nemrég mérlegre állt, óriásit csalódott, ugyanis arra számított, hogy mostanra már biztosan elérte a 360 kilogrammot, miközben "csak" 230 kilót mutatott a mérleg.

Susanne orvosa hiába próbálta meg lebeszélni őt morbid küldetéséről, Susanne biztos benne, hogy sikerülni fog elérni a célját anélkül, hogy kockára tenné egészségét. "Habár én magam is aggódom Suasanne egészségéért, de azt látom, hogy az evés és a folyamatos hízás örömet okoz számára, őt ez teszi boldoggá, én pedig szeretem a kövér nőket" - mondta Parker Clark, Susanne 35 éves vőlegénye.Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk Téged ma este 10 után a Life.hu-n!


Kövér gyerekek - tönkreevett életekhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120522-kover-gyerekek-tonkre-evett-eletek.html Naponta 20 ezer kalóriát evett a világ legkövérebb emberehttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120508-naponta-20-ezer-kaloriat-evett-a-vilag-legkoverebb-embere.html Sikertörténet: "Kövéren nem kellek senkinek!" - 30 kilót fogyott Évahttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20120426-sikertortenet-30-kilot-fogyott-eva-video.html Csúnyábban néznek rád, ha kövér vagy, mintha szinglihttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20101008-csunyabban-neznek-rad-ha-kover-vagy-mintha-szingli.html Győzike: "Jobban éreztem magam kövéren!" - 50 kilót fogyott a showmanhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120416-gyozike-jobban-ereztem-magam-koveren-50-kilot-fogyott-a.html "Nem kellek, mert kövér vagyok!" - Avagy a túlsúlyosak diszkriminációjahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120327-nem-kellek-mert-kover-vagyok-avagy-a-tulsulyosok-diszkriminacioja.html Csaknem 200 kilót fogyott 2 év alatt Nagy-Britannia legkövérebb nőjehttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120305-csaknem-200-kilot-fogyott-2-ev-alatt-nagybritannia-legkoverebb-noje.html