Szezonok óta abszolút slágernek számítanak a toronymagas platformcipők. Rosszul gondoljuk, ha azt hisszük, hogy a sztárok már profik abban, hogyan is kell ezekben a bumfordi lábbelikben egyensúlyozni.


A manapság trendi platformcipők a sarokkal és a talprésszel együtt körülbelül plusz tizenöt centit tesznek a magassághoz - ezekben pedig nem könnyű járni. Ha azonban valaki állandóan reflektorfényben van, érdemes megtanulni a platform trükkjeit. Mel B-nek még mindig nem sikerült elsajátítania, hogyan is kell ezekben a cipellőkben közlekedni, így legutóbb kissé vicces szituációba keveredett.

Northfoto
Kattints és nézz formabontó cipőket!

Az X-Factor zsűritagja a napokban egy felvételre igyekezett fekete-fehér, optikailag karcsúsító ruhájában és fekete-arany platformjában, amikor csak egy nagyon kevés kellett ahhoz, hogy az egykori fűszeres lány ne essen egy hatalmasat. A sztárnak gondot okozott megtartani az egyensúlyát, a pofáraeséstől pedig csak az egyik gyors testőre mentette meg. Ha nem akar hamarosan ismét nevetségessé válni, Mel B-nek érdemes lenne megtanulni a platformcipő viselését egykori kolléganőjétől, Victoria Beckhamtől. A divattervezővé avanzsált anyuka ugyanis a paltformok istennője - ő még a közértben is ezekben közlekedik.


Extra nőiesen öltözött fel Kim Kardashianhttp://www.life.hu/legytrendi/20120605-extranoiesen-oltozott-fel-kim-kardashian.html Átalakítunk! 10 évet fiatalodott és őrjítően szexis lett Piroskahttp://www.life.hu/legytrendi/20120605-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Lejáratott ruhába öltözött Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120604-lejaratott-ruhaba-oltozott-katalin-hercegno.html Sztárgardrób: Ördög Nórahttp://www.life.hu/legytrendi/20120604-sztargardrob-ordog-nora-1.html Szörnyű ruhát választott Eva Longoriahttp://www.life.hu/legytrendi/20120601-szornyu-ruhat-valasztott-eva-longoria.html