hasonlóság Alec Baldwin Kim Basinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alec Baldwin és Kim Basinger lánya egy az egyben úgy néz ki, mint az édesanya, Kim.
róla készült legfrissebb képeket itt nézheted meg.

AFP
AFP

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



Alec viszonya egy időben nem volt túl jó a lányával, de úgy tűnik, az utóbbi időben lenyugodott új kedvese, a szexi jógaoktató oldalán. Apa és lánya a napokban New York utcáin sétálgattak, ahol igen feltűnő jelenség volt a gyönyörű, magas szőke lány. Vajon ő is a színészi pályát választja, netán a szülei példáját látva menekül majd a reflektorfényből?

Az énekesnő mindent megmutatott! Kattints a képekért!



Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Várunk egy izgi kis kalandra éjjel 10 után... ;-)



Abortuszra kényszerítettek egy héthónapos terhes nőt - Így szabályozza Kína a családokat (18+)http://www.life.hu/anyaskodj/20120621-abortuszra-kenyszeritettek-egy-hethonapos-terhes-not-igy-szabalyozza-kina.htmlEgyedül maradt lányával a Jóban Rosszban színésznője - Ma már anya és apa is egybenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120621-egyedul-maradt-lanyaval-a-joban-rosszban-szinesznoje-ma-mar.html"Nyomtam, ahogy mondták, de semmi sem történt" - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120619-nyomtam-ahogy-mondtak-de-semmi-sem-tortent-igy-szultem.htmlÍme az első fotó Maggie Gyllenhaal kéthónapos kislányárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120619-ime-az-elso-foto-maggie-gyllenhaal-kethonapos-kislanyarol.html"Teljesen biztos voltam benne: vagy így, vagy sehogy!" - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120614-teljesen-biztos-voltam-benne-vagy-igy-vagy-sehogy-igy.htmlHamarosan gyermeke lesz a legszexibb sztárpárnakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120615-hamarosan-gyermeke-lesz-a-legszexibb-sztarparnak-anya-lesz-shakira.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.