Alec Baldwin és Kim Basinger lánya egy az egyben úgy néz ki, mint az édesanya, Kim.


Természetes, hogy egy gyerek hasonlít egyik vagy másik szülőjére. A fiatal Ireland azonban éppen úgy néz ki, mint az egykori szexszimbólum édesanya, Kim Basinger. A tizenhat éves, most éppen szőke lány minden egyes arcvonása olyan, mint Kimé, talán annyi a különbség köztük, hogy a színésznő karcsúbb volt, mint most a lánya. Persze Ireland is pompásan fest, és még csak tizenhat éves! A róla készült legfrissebb képeket itt nézheted meg.

AFP

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!Alec viszonya egy időben nem volt túl jó a lányával, de úgy tűnik, az utóbbi időben lenyugodott új kedvese, a szexi jógaoktató oldalán.  Apa és lánya a napokban New York utcáin sétálgattak, ahol igen feltűnő jelenség volt a gyönyörű, magas szőke lány. Vajon ő is a színészi pályát választja, netán a szülei példáját látva menekül majd a reflektorfényből?Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Várunk egy izgi kis kalandra éjjel 10 után... ;-)Abortuszra kényszerítettek egy héthónapos terhes nőt - Így szabályozza Kína a családokat (18+)http://www.life.hu/anyaskodj/20120621-abortuszra-kenyszeritettek-egy-hethonapos-terhes-not-igy-szabalyozza-kina.html Egyedül maradt lányával a Jóban Rosszban színésznője - Ma már anya és apa is egybenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120621-egyedul-maradt-lanyaval-a-joban-rosszban-szinesznoje-ma-mar.html "Nyomtam, ahogy mondták, de semmi sem történt" - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120619-nyomtam-ahogy-mondtak-de-semmi-sem-tortent-igy-szultem.html Íme az első fotó Maggie Gyllenhaal kéthónapos kislányárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120619-ime-az-elso-foto-maggie-gyllenhaal-kethonapos-kislanyarol.html "Teljesen biztos voltam benne: vagy így, vagy sehogy!" - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120614-teljesen-biztos-voltam-benne-vagy-igy-vagy-sehogy-igy.html Hamarosan gyermeke lesz a legszexibb sztárpárnakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120615-hamarosan-gyermeke-lesz-a-legszexibb-sztarparnak-anya-lesz-shakira.html