retusálás címlap Photoshop ránctalanítás plasztika magazin énekesnő Gwen Stefani sztár ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gwen Stefani a No Doubt zenekarral együtt tér vissza szeptember végén. Ennek apropójaként is őt választották az egyik divatmagazin címlaplányának. A képeken szinte fel sem ismerni.

Gwen Stefani stílusa időtlen: a vörös rúzs és a tusvonal egyszerre kortalan, elegáns, szexi és nőies, nem lehet vele melléfogni. A kétgyermekes énekesnő szólókarrierjét félretéve, a No Doubt zenekar énekesnőjeként tért vissza nemrég. Az együttes új albuma szeptember végén jelenik meg, nem csoda tehát, ha Gwen arcával és kortalan sminkjével többször futunk össze idén ősszel, mint korábban.

www.elleuk.com
www.elleuk.com

Az énekesnő került az egyik vezető divatmagazin brit kiadásának címlapjára is. A fotó csak nyomokban tartalmazza a jól ismert énekesnőt. A képek alapján úgy tűnhet, Gwen komolyan vette a visszatérést és emiatt néhány plasztikai műtétet is elvégeztetett magán - hogy ne csak a sminkje, de ő maga is kortalannak tűnjön.

Felismerhetetlen a színésznő a magazin címlapjánhttp://www.life.hu/szepulj/20120521-felismerhetetlen-a-szineszno-tilda-swinton-a-magazin-cimlapjan.htmlTökéletesre retusálták a népszerű színésznőthttp://www.life.hu/szepulj/20120517-tokeletesre-retusaltak-a-nepszeru-szinesznot-jennifer-anistont.htmlMindennél tökéletesebbre retusálták a magyar szupermodellthttp://www.life.hu/szepulj/20120503-mindennel-tokeletesebbre-retusaltak-a-magyar-szupermodellt-palvin-barbarat.htmlFelismerhetetlenre retusálták Sharon Stone-thttp://www.life.hu/szepulj/20120427-felismerhetetlenre-retusaltak-sharon-stonet.htmlDurván kiretusálták a valóságshow-sztárokat - Miért lettek mindannyian ilyen tökéletesek?http://www.life.hu/szepulj/20120330-durvan-kiretusaltak-a-kardashianlanyokat-miert-lettek-mindannyian-ilyen-tokeletesek.htmlLassan 50 éves lesz, mégis smink és retus nélkül pózol a színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20110616-monica-bellucci-smink-nelkul-is-gyonyoru.htmlAgyonretusálták a világ egyik legszebb nőjéthttp://www.life.hu/szepulj/20110511-agyonretusaltak-megan-fox-szinesznot.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.