Gwen Stefani a No Doubt zenekarral együtt tér vissza szeptember végén. Ennek apropójaként is őt választották az egyik divatmagazin címlaplányának. A képeken szinte fel sem ismerni.

Gwen Stefani stílusa időtlen: a vörös rúzs és a tusvonal egyszerre kortalan, elegáns, szexi és nőies, nem lehet vele melléfogni. A kétgyermekes énekesnő szólókarrierjét félretéve, a No Doubt zenekar énekesnőjeként tért vissza nemrég. Az együttes új albuma szeptember végén jelenik meg, nem csoda tehát, ha Gwen arcával és kortalan sminkjével többször futunk össze idén ősszel, mint korábban.

www.elleuk.com

Az énekesnő került az egyik vezető divatmagazin brit kiadásának címlapjára is. A fotó csak nyomokban tartalmazza a jól ismert énekesnőt. A képek alapján úgy tűnhet, Gwen komolyan vette a visszatérést és emiatt néhány plasztikai műtétet is elvégeztetett magán - hogy ne csak a sminkje, de ő maga is kortalannak tűnjön.

Felismerhetetlen a színésznő a magazin címlapjánhttp://www.life.hu/szepulj/20120521-felismerhetetlen-a-szineszno-tilda-swinton-a-magazin-cimlapjan.html Tökéletesre retusálták a népszerű színésznőthttp://www.life.hu/szepulj/20120517-tokeletesre-retusaltak-a-nepszeru-szinesznot-jennifer-anistont.html Mindennél tökéletesebbre retusálták a magyar szupermodellthttp://www.life.hu/szepulj/20120503-mindennel-tokeletesebbre-retusaltak-a-magyar-szupermodellt-palvin-barbarat.html Felismerhetetlenre retusálták Sharon Stone-thttp://www.life.hu/szepulj/20120427-felismerhetetlenre-retusaltak-sharon-stonet.html Durván kiretusálták a valóságshow-sztárokat - Miért lettek mindannyian ilyen tökéletesek?http://www.life.hu/szepulj/20120330-durvan-kiretusaltak-a-kardashianlanyokat-miert-lettek-mindannyian-ilyen-tokeletesek.html Lassan 50 éves lesz, mégis smink és retus nélkül pózol a színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20110616-monica-bellucci-smink-nelkul-is-gyonyoru.html Agyonretusálták a világ egyik legszebb nőjéthttp://www.life.hu/szepulj/20110511-agyonretusaltak-megan-fox-szinesznot.html