A burleszk koronázatlan királynője, Dita Von Teese képtelen lemondani a szédületes szőrmecsodákról. Még annak ellenére sem, hogy a PETA állatvédő szervezet egyik arcaként a nagyközönség lankadó figyelmét kellene felhívnia az állatok védelmére.

Dita Von Teese valóságos stílusikon. Különös gonddal kreált megjelenése, koktélpohárban fürdőzéssel tarkított előadása világszerte ismertté tették a szriptíztáncosnőt. Tévedhetetlen és összetéveszthetetlen stílusáról világhírű magazinok cikkeznek éjjel-nappal. Dita Von Teese maga a testet öltött nőiesség, némi pikantériával.

AFP
Nézz még többet Dita műsorából! Kattints a képre! (18+)

A hozzávalók pedig a következők: darázsderék, féltve őrzött alabástrom bőr, hibátlan marcellhullámok, vörös rúzs és vörös lakk, kalap és persze Christian Louboutin. Utóbbi kettő esetében - bevallása szerint - valódi megszállottságról van szó. Piros talpú cipellőinek külön polc jár gardróbjában, míg ha kalapokról van szó, akkor csakis Stephen Jones extravagáns darabjai jöhetnek szóba. Ami pedig a vöröset illeti, ajkai és manikűrje mindig ebben az árnyalatban pompáznak. Igaz, nem is hiába. A '40-es évek és a pin-up modellek ihlette külső mára a táncosnő védjegyévé vált.

AFP
Kattints a képre a galériáért!

A szégyenlősnek éppen nem mondható hölgyre a PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) szervezete is szemet vetett. Az állatvédő kompánia "csupasz" kampányainak célja, hogy hírességek pőre testével hívja fel a figyelmet az állatkínzás és a mértéktelen szőrmeviselés ellen. Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy a szervezet egyre nagyobb népszerűségnek örvend. 2007-ben Dita Von Teese is csatlakozott a kampányhoz, természetesen a megfelelő "öltözékben". A helyzet azonban akkor vett igazán érdekes fordulatot, miután egy alkalommal a táncosnő valódi szőrme pelerinben jelent meg a nyilvánosság előtt. Az állatvédő szervezet méltán jött zavarba az ügy kapcsán. Bár tudatában voltak a hölgy korántsem "állat-idegen" múltjának, bíztak abban, hogy az az egy-két darab, melyről Dita színt vallott, meghúzódik majd a háttérben.
Dita Von Teese a sajtó kellemetlen kérdéseire pusztán ennyit válaszolt: "Nem azért dolgozom a PETA-nak, hogy arra buzdítsam az embereket, ne egyenek húst, vagy ne viseljenek szőrmét. Én csak az állatok ivartalanítása ellen kampányolok". Nos, úgy fest, hogy a hölgy valahogy mégsem igazán elhivatott ebben az ügyben.

A PETA Marilyn Manson exfelesége mellett is már számos hírességgel dolgozott együtt. Eva Mendes, Naomi Campbell, Natalie Imbruglia, Christina Applegate, vagy éppen Elisabetta Canalis, az Alkonyat sztárja, mind az állatvédelem mellé álltak, jobban mondva vetkőztek. Az "ízfokozó" pedig, hogy a kampányban egyre gyakrabban szerepeltetnek férfiakat is. Így Goran Visnjic és Ben Elliott színészek, valamint Justin Gaston modell is láthatóak a PETA képein. Bár az utóbbi fiatalember a legkevésbé hallatott magáról mindeddig hazánkban, Miley Cyrus rajongóinak mégis ismerősen csenghet a neve, hiszen valaha egy párt alkottak.

Divatbotrányok: A Gucci-gyilkossághttp://www.life.hu/legytrendi/20120907-divat-es-botranyok-a-guccigyilkossag-maurizio-gucci-divattervezo-halala.html Divatbotrányok: Jean-Paul Gaultier, aki meztelenre öltöztette Madonnát (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20120830-divat-es-botrany-madonna-a-szexi-provokativ-popzene-ikon-es.html Divatbotrányok: Öngyilkos lett Ruszlana Korsunova orosz modell - Máig megmagyarázhatatlan a halálahttp://www.life.hu/legytrendi/20120824-divat-es-botrany-ruszlana-korsunova-gyonyoru-orosz-modell-halala.html Divatbotrányok: Terry Richardson, a divatvilág réme (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20120817-divat-es-botrany-terry-richardson-fotos-sokkolo-es-botranyos-fotokon.html Divatbotrányok: Már 11 évesen prostit alakított a modellként ismertté vált Brooke Shieldshttp://www.life.hu/legytrendi/20120803-brooke-shields-szineszno-a-kek-laguna-sztarja-11-evesen-kurva.html Divatbotrányok: Elhízott lúzer srácból pillanatok alatt szexszimbólum lett Marc Jacobshttp://www.life.hu/legytrendi/20120719-marc-jacobs-botranyos-atalakulasa-luzer-sracbol-pillanatok-alatt-szexszimbolum.html Divatbotrányok: 15 éve gyilkolták meg Gianni Versacéthttp://www.life.hu/legytrendi/20120712-divatbotranyok-15-eve-gyilkoltak-meg-a-hires-divattervezot-gianni-versacet.html