A kínai óvónőnek azonnal mennie kellett, miután egy közösségi oldalon büszkélkedett azzal, hogy a fülénél fogva a magasba emelt egy csemetét.

A felháborodott környékbeli szülők a helyi oktatási hivatalnál tettek panaszt, amikor meglátták az ominózus fotót a Távol-Keleten népszerű Weibo nevű oldalon. A felvételen a 20 éves Yan Yanhong mosolyogva emel fel a földről egy kétségbeesetten kiabáló gyermeket a wenlingi intézményben, ahol dolgozott.

Forrás: Thinkstock

A gyomorforgató kép csak egy volt a 700 részes sorozatból, amelynek darabjait feltehetően egy kollégája készítette. A többi fotón például leragasztott szájú vagy fejjel lefelé a kukában vergődő porontyok szerepelnek. Képeket a gyerekek kínzásáról ITT láthatsz.

"Csak mókáztunk" - nyilatkozta a helyi sajtónak Yanhong. A városi lap ugyanakkor azt is megírta, hogy az óvoda vezetősége felsőbb utasításra azonnal elbocsátotta a nőt, és kivizsgálja az ügyet. Az már kiderült, hogy a botrányos viselkedésű óvónőnek nem volt szakképesítése és a pedagógushiány miatt alkalmazták.

Kislányként kezdte a tanévet egy 10 éves kisfiúhttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20121019-nemi-diszforia-azaz-transznemuseg-miatt-kislanykent-kezdte-a-tanevet-egy.html Megtalálták azt a férfit, aki öngyilkosságba kergetett egy 15 éves lánythttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121019-megtalalta-azt-a-ferfit-az-anonymous-hackercsoport-aki-ongyilkossagba.html Érett korukra impotenssé válhatnak a kövér kamaszokhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121019-impotensse-valhatnak-a-kover-kamaszok-az-alacsony-tesztoszteronszint-miatt.html Vakmerőségével hódítja meg a világ összes nőjét Felix Baumgartnerhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121019-milyen-veszelyek-leselkedtek-felix-baumgartnerre-az-urugras-soran.html