dekor tányér otthon kézművesség díszítés festés lakberendezés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyszerű ötletekből néha nagyszerű dolgok születnek - ilyen, amikor egy egyszerű fehér tányér festékkel és egy kis kreativitással találkozik.

www.brooklynlimestone.com
www.brooklynlimestone.com

Szükséges eszközök:

- fehér (vagy színes, de egyszínű) porcelán- vagy kerámiatányér
- porcelánfilc (hobbiboltokban beszerezhető)

Pingálj ízlés szerint

Az íves betűk önmagukban is díszítik a tányért, ezért utóbbiból olyat válassz, ami formás ugyan, de nincs rajta minta - anyagában sem. Igyekezz olyan délutánt választani a munkához, amikor senki sem zavar, hiszen akkor lesz szép az eredmény, ha nyugodt és biztos kéz vezeti a filcet. Válassz egy neked tetsző szöveget (akár saját gondolat is lehet), és ha már kitaláltad, milyen mintát követve viszed fel a tányérra, indulhat a festés. Megfontoltan dolgozz, és arra is ügyelj, nehogy véletlenül elkend a már felvitt festéket. Itt többféle mintát is találsz.

Ha az írással elkészültél, 24 óráig hagyd száradni a tányért, majd tedd be a sütőbe, és süsd a filcen található iránymutató szerinti ideig és hőmérsékleten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.