Az egyszerű ötletekből néha nagyszerű dolgok születnek - ilyen, amikor egy egyszerű fehér tányér festékkel és egy kis kreativitással találkozik.

www.brooklynlimestone.com

Szükséges eszközök:

- fehér (vagy színes, de egyszínű) porcelán- vagy kerámiatányér
- porcelánfilc (hobbiboltokban beszerezhető)

Pingálj ízlés szerint

Az íves betűk önmagukban is díszítik a tányért, ezért utóbbiból olyat válassz, ami formás ugyan, de nincs rajta minta - anyagában sem. Igyekezz olyan délutánt választani a munkához, amikor senki sem zavar, hiszen akkor lesz szép az eredmény, ha nyugodt és biztos kéz vezeti a filcet. Válassz egy neked tetsző szöveget (akár saját gondolat is lehet), és ha már kitaláltad, milyen mintát követve viszed fel a tányérra, indulhat a festés. Megfontoltan dolgozz, és arra is ügyelj, nehogy véletlenül elkend a már felvitt festéket. Itt többféle mintát is találsz.

Ha az írással elkészültél, 24 óráig hagyd száradni a tányért, majd tedd be a sütőbe, és süsd a filcen található iránymutató szerinti ideig és hőmérsékleten.

Színes fénydekoráció muffinpapírbólhttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121108-karacsonyi-izzosor-dekoralasa-papir-viragokkal-sajat-kezuleg.html Fess párnahuzatot nyomdatechnikával!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121107-hogyan-legyek-jo-no-parnahuzat-keszitese-nyomdatechnikaval.html Filléres ötlet: szappantartó befőttesüvegbőlhttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121106-szappantarto-befottesuvegbol-sajat-kezuleg.html Készíts színes őszi tálat levelekből!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121105-oszi-dekoracio-tal-levelekbol-decoupage-technikaval.html Így készíts vázát lufiból 2 perc alatt!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121031-lufi-vaza-apro-viragoknak-poharbol-sajat-kezuleg.html Felejtsd el a cetliket! Üzenőtábla tálcábólhttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121031-uzenotabla-regi-talca-lefestesevel-sajat-kezuleg.html Praktikus asztalka zöldséges ládábólhttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121031-asztal-a-nappaliba-zoldseges-ladabol-sajat-kezuleg.html Öt mutatós halloween töklámpáshttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121030-variaciok-tokre-5-mutatos-halloweendekoracio.html Romantikus lámpabura fillérekből - 15 perc alatthttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121029-romantikus-lampabura-keszites-hazilag-gomb-terkep-hasznalataval.html