Felejtsd el a cetliket! Üzenőtábla tálcából

tábla otthon barkács üzenő tálca kézművesség lakberendezés lakás dizájn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Unod a rajzszögekkel teletűzdelt, papírcetliktől roskadozó parafatábla látványát? Akkor cseréld le egy mutatósabb üzenőtáblára!

Szükséges eszközök:

- mutatósabb fémtálca
- táblafesték
- ragasztószalag
- ecset

http://chateauandbungalow.com
http://chateauandbungalow.com

Így készítsd el!

A tálcát alaposan tisztítsd és szárítsd meg, majd a dekoratív szélét ragaszd le, hogy ne érje a festék. Ezután ecsettel egyenletesen vidd fel a táblafestéket a közepére - táblafestéket hobbiboltokban szerezhetsz be -, hagyd megszáradni, majd még egy rétegben fesd le, hogy a végleges száradás után valóban tökéletes táblafelületet kapj. Ha a festéssel megvagy, távolítsd el a ragasztószalagokat a széléről. Már csak egy kis krétára lesz szükség, na meg arra, hogy eldöntsd, hol is mutat majd a legjobban a lakásban az újdonsült üzenőtáblád.

Life.hu-tipp:

A táblafestékkel okos tányéralátétet is készíthetsz, mely segít megtanítani a gyerekeknek a terítés fortélyait. Nézd meg, hogyan készíti el Takács Nóra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.