Az aggódó 28 éves édesanya szerint újszülött kisfia a Sátán fia lehet. Az ördögfióka az anya állítása szerint felperzselte az ágyat, és lángra lobbantotta a bútorokat, miközben időnként nyomtalanul eltűnik a bölcsőjéből.

A 28 éves Ana Feria Santos azt állítja, hogy saját szemével, több alkalommal is látta, mikor kéthónapos kisfia lángra lobbantotta a szobában álló bútorokat, ráadásul a csecsemő időnként félelmet keltő, gonosz arcot vág. Az anya szerint kisfia furcsa, krákogó hangokat hallat, azonban ahogy közelebb megy hozzá, azonnal elhallgat.

Northfoto

Ana a kolumbiai tengerparton fekvő kisvárosban, Nueva Estrellában él, ahol sokan hisznek még a boszorkányságban. Az ötgyerekes anya annak ellenére lelkiismeretesen gondoskodik kisfiáról, hogy meg van róla győződve, a gyermek valódi sátánfajzat. "Soha életemben nem láttam hasonlót, időnként valódi félelmet érzek, egyszerűen érzem, hogy a gyerek az ördögtől való" - mondta az aggódó édesanya.

A beszámolók szerint a kéthónapos csecsemő néha nyom nélkül eltűnik a járókájából, és a legkülönösebb helyeken bukkan fel, például a hűtőszekrény tetején, a mosógépben, vagy egy fogasra akasztott szatyorban. "Az a vékony szatyor egy fürt banántól is kiszakadt volna, hogy lehet, hogy a fiamat mégis elbírta? Egyszer a konyhaszekrény tetején pillantottam meg, és olyan ijesztő, idősebb tekintete volt, hogy teljesen kirázott a hideg" - ecsetelte a szokatlan történéseket Ana Feira Santos.        

A kolumbiai nő esete sok tekintetben emlékeztet az 1976-os Ómen című horrorfilm cselekményére, melyben a Damien nevű kisfiút megszállja az ördög. A kis kolumbiai közösség lakói is félnek a pokolfajzattól, néha kővel dobálják meg Ana házát, és azt követelik, hogy hívjanak ördögűzőt, de néhányan úgy vélik, hogy a nő csak kitalálta a bizarr történeteket.

 

Nem tudták megállapítani az orvosok egy újszülött baba neméthttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20121109-az-orvosok-harom-honapig-nem-tudtak-megallapitani-egy-ujszulott-baba.html Rendkívül veszélyes! Kutatók démonizálják a cumithttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20121109-sulyos-fertozeseket-okozhat-a-cumi.html Kínozta a gyerekeket a kínai óvónő - Eldicsekedett a fotókkalhttp://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20121108-gyerekkinzo-kepeket-posztolt-a-kirugott-ovono.html Risza-szoknyában nem lehet gyereket szülnihttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20121108-4-abortusza-volt-annanak-prostitualtkent-nem-engedhette-meg-maganak.html Milliókért árulja luxusotthonát a világsztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121110-milliokert-arulja-luxusotthonat-a-vilagsztar-leonardo-dicaprio.html Először mutatta meg kisbabáját a világsztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121109-eloszor-mutatta-meg-kisbabajat-reese-witherspoon-szineszno.html Meztelenül pózol a szülése előtt Sienna Miller (18+)http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20121108-meztelenul-pozol-egy-festmenyen-par-hettel-a-szulese-elott-sienna.html Hatalmas pocakkal, meztelenül pózolt a magyar szépséghttp://www.life.hu/anyaskodj/20121108-ebergenyi-reka-modellt-terhesen-fotozta-eder-krisztian-sp-enekes.html