A külsejét örökké változtató popsztárnak az évek folyamán mindig sikerült meglepnie rajongóit - hol fantasztikus, hol kevésbé jól sikerült frizuráival.

Huszonöt év kellett az örökifjú énekesnőnek, mire eljutott a nyolcvanas évek göndör fürtjeitől a mai barna, egyenes frizurájához. Az ausztrál díva folyamatosan képes meglepni rajongóit: mind karrierjének, mind életének egy-egy fordulópontja otthagyta nyomát az énekesnő tincsein.

Nem vitás, Kylie fiatalságának titka maga a haja.

Forrás: AFP, www.kylie.com
Kattints a képre és nézd meg, hogy változott Kylie külseje az elmúlt 25 évben!

48 évesen is igazi bombázó Courtney Coxhttp://www.life.hu/szepulj/20121122-courtney-cox-a-jobaratok-szinesznoje-48-evesen-is-bombazo-bikinis.html Mindenkit meglepett - Rövid frizurával sokkolt a gyönyörű színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20121119-eva-longoria-rovid-frizuraval.html Felismerhetetlen a francia szépséghttp://www.life.hu/szepulj/20121116-marion-cotillard-francia-szineszno-vekony-es-felismerhetetlen-a-w-magazin.html Dögös vámpírok a vörös szőnyegen - Szépségmustrahttp://www.life.hu/szepulj/20121115-heti-szepsegmustra-alkonyatpremier-keira-knightley-kristen-stewart-diane-kruger.html