Eljött az idő: Madonna is parfümöt dob a piacra. Igazi végzet asszonya hatást akartak elérni, erre játszottak rá a névvel, az illattal és a reklámokkal is.

A popkirálynő bármit bevet a siker érdekében, és most is biztosra megy. Ha nem lenne elég a pénztárca-nyitogatáshoz maga az illat és Madonna neve, akkor ő a mellét is odaadja. Nézd meg a plakátokat és a pikáns reklámot a blogon!

AFP

 

Halmozd a karkötőket!http://www.life.hu/legytrendi/20121125-igy-viseld-a-kulonbozo-stilusu-karkotoket.html Öltözz meztelenre! - Kacér és divatos alkalmi ruhákhttp://www.life.hu/legytrendi/20121122-kacer-es-szexi-alkalmi-ruhak.html Forró illatok hideg napokra - Téli parfümtrendhttp://www.life.hu/legytrendi/20121122-forro-illatok-hideg-napokra-teli-parfumtrend.html Röhejessé retusálták a szupermodellthttp://www.life.hu/legytrendi/20121122-karlie-kloss-modell-karjait-retusaltak-a-vogue-cimlapjan.html Kim Kardashian, a nehézbombázóhttp://www.life.hu/legytrendi/20121122-divatbotranyok-kim-kardashian-celeblany-egy-igazi-nehezbombazo.html