Ahogy arról a Life.hu korábban beszámolt, a gyönyörű Victoria's Secret modell, Adriana Lima szeptemberben életet adott második kislányának. Mielőtt azonban Sienna világra jött volna, híres mamája terhesen pózolt a 2013-as Pirelli naptárhoz.

A korábbi évekkel ellentétben a 2013-as Pirelli naptárban nem meztelenül pózolnak a modellek. Jövőre igazán művészi képek kerülnek majd az összeállításba, melynek szereplői olyan modellek, akik valamilyen civil szervezet vagy alapítvány munkáját segítik. A brazil szépség, Adriana Lima pocakjában második kislányával szerepel Steve McCurry fotóriporter képein.

www.pirellical.com
Kattints a képre a többi fotóért!

A 31 éves Adriana mellett, aki korábban a sötét oldalát is megmutatta Ellen Von Unwerth kamerájának, és ennek jegyében cicit is villantott, Isabeli Fontana, Liya Kebede, Karlie Kloss és Elisa Sednaoui szerepelnek majd a naptárban. Helyet kapott a szépségek között Petra Nemcova is, akinek Sean Penn-nel való kapcsolatáról a Life.hu is beszámolt.

Pár kép már nyilvánosságra került a jövő évi naptárból. Hogy ez az összeállítás elég szexis lesz-e a Pirelli korábbi kiadványaihoz képest, egyelőre nem lehet tudni, a Huffington Post azonban egyszerűen csak "Nem elég szexi? főcímmel jelentette meg a cikkeket.

Inkább pasikat nézegetnél? A Napi hím oldalán megteheted!9 évesen már cigizett - Egy kislány, aki dühös a világrahttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20121127-9-evesen-mar-cigizett-kitty-tobbszor-is-megszokott-otthonrol.html Betekintést enged családi fotóalbumába Beyoncéhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121126-betekintest-enged-csaladi-fotoalbumaba-beyonce-knowles.html Itt született Harry Potter! 780 millióért kelt el J. K. Rowling házahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121126-tobb-mint-ketmillio-fontert-elkelt-jk-rowling-korabbi-edinburghi-haza.html Elkobozhatják a mikrochip nélküli kutyákat jövőre!http://www.life.hu/anyaskodj/20121126-figyelem-elkobozhatjak-a-mikrochip-nelkuli-kutyakat-januartol.html "Nem emlékszem a fiam születésének pillanatára"http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20121126-szulestortenet-orsi-nem-emlekszik-a-szules-pillanatara.html Négy gyerek mellett még sminkelni sincs ideje a sztárnakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121123-pihenni-sem-tud-es-fodraszhoz-sem-jut-el-a-negygyermekes.html