Nagyon élvezi a babavárást a bájos énekesnő, Shakira.

A harmincöt éves énekesnő és nála tíz évvel fiatalabb focista kedvese, Gerard Piqué első babája 2013 januárjában érkezik. A szerelmesek már nagyon várják az új jövevényt, a napokban pedig megosztottak egy igazán kedves fotót a közösségi oldalukon.

Forrás: www.twitter.com

A képen a pár az intim hétköznapjaikba enged bepillantást: Shakira kedvese karjaiban fekszik, és jól látható a nagy pocakja is. A szőkeség azt is megosztotta a rajongóival, hogy nagyon élvezi a terhességet. Sőt, azt sem bánná, ha még kilenc hónapig tartana ez az áldott állapot.
9 évesen már cigizett - Egy kislány, aki dühös a világrahttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20121127-9-evesen-mar-cigizett-kitty-tobbszor-is-megszokott-otthonrol.html Betekintést enged családi fotóalbumába Beyoncéhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121126-betekintest-enged-csaladi-fotoalbumaba-beyonce-knowles.html Itt született Harry Potter! 780 millióért kelt el J. K. Rowling házahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121126-tobb-mint-ketmillio-fontert-elkelt-jk-rowling-korabbi-edinburghi-haza.html