Újabb sztárbaba érkezik - Shakira terhes

kisbaba Shakira focista szerelem terhes énekesnő Gerard Piqué korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját maga árulta el rajongóinak Shakira, hogy anyai örömök elé néz. A 35 éves kolumbiai énekesnő és Gerard Pique focista kimondhatatlanul boldogok, izgatottan várják a kicsit, és minden hivatalos elfoglaltságukat háttérbe szorítják a következő időszakban.

Shakira saját Facebook oldalán, 54 és fél millió rajongója előtt leplezte le, hogy terhes. "Gerarddal boldogok vagyunk, mert első gyermekünket várjuk. Szeretnénk kiélvezni életünknek e csodálatos pillanatát, ezért minden, a következő napokra betervezett hivatalos megjelenésünket elhalasztjuk" - írta az énekesnő, aki másfél éve esett szerelembe Gerard Pique focistával, az FC Barcelona sportolójával, akit tökéletesen az ujjai köré csavart és akivel - úgy tűnik - egy életre tervez. Az énekesnő azelőtt közel egy évtizeden át Antonio de la Rua párja volt, de az a kapcsolat zátonyra futott.

www.facebook.com
www.facebook.com


Shakira életében mozgalmas időszak ez a mostani, hiszen éppen ezen a héten derült ki az is, hogy Usherrel együtt az amerikai Voice egyik zsűritagja lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.