Két pasi - meg egy kicsi gyereksztár filmsorozat felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem könnyű Charlie bácsi, alias Charlie Sheen mellett feltűnni. Együgyű "unokaöccse" azonban mégis valódi sztárrá cseperedett a züllött, nőcsábász, halálát a párizsi metró alatt lelő nagybácsija mellett.

"Men men men men, manly men, oo hoo hoo, hoo hoo, oo..." - Ez a roppant bonyolult főcímzene valószínűleg neked is ismerős, még ha Angus Turner Jones neve első hallásra nem is mond semmit. Jake Harper azonban már jóval ismertebb, ő ugyanis a Két pasi meg egy kicsi duci kisfiúja. A színészpalánta a szemünk előtt cseperedett kisgyerekből felnőtté, Angus ugyanis a közelmúltban töltötte be 19 életévét.

A gyereksztárt azonban nem csak a Két pasi meg egy kicsi című sikersorozatból ismerhetjük, az ifjú színész szerepelt például Az őserdő hőse 2-ben, valamint több epizódszerepet eljátszott a Vészhelyzetben, a Helyszínelőkben és a Hannah Montanában is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Még Selena Gomezt is maga mögé utasította

Angus, alias Jake Harper azonban nemcsak Hollywood egyik legismertebb holdvilágképű kisfickója, hanem a legtöbbet keresők listáján is szerepel a neve. Méghozzá az első helyen, maga mögé utasítva többek között Selena Gomezt, Miley Cyrust és más Disney-sztárpalántákat. Az ifjú színész ugyanis 250-300 ezer dollárt keres. Nem, nem évente, hanem epizódonként, ami nem rossz summa tekintve, hogy még 20 éves sincs...

Jake karaktere annyira népszerű, hogy Angust több díjjal is jutalmazták már pályafutása során. A fiatal színész 2004-ben és 2006-ban a Young Artist Award győztese lett, 2009-ben pedig TV Land Award-díjjal ismerték el színészi játékát.

Ennek ellenére vagy éppen a hatalmas népszerűség miatt a színész már többször megfontolta, hogy nem játssza tovább Jake Harper szerepét. Angus egy interjúban elmondta, borzalmasan frusztrálónak tartja, hogy az emberek összekeverik őt az általa megformált karakterrel, és bizony nem bánná, ha az együgyű fiút egy évtized után kiírnák a sorozatból. És kérte a rajongóit, hogy ne nézzék inkább a műsort.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az igazi nagybácsi sötét titka

Míg Jake Harper nagybácsija egy gátlástalan, alkoholista nőcsábász (volt), addig a valóságban sem egy kedves, "hagyományos" nagybácsi jutott Angusnek. A Jones család története ugyanis makulátlannak nem mondható. Eric Eugene Claypool, a tinisztár nagybátyja jelenleg 99 éves börtönbüntetését tölti. Angus édesanyjának testvére ugyanis 1995-ben megölt egy embert, mert az tinédzserként szexuálisan zaklatta őt. Talán éppen Eric nagybácsi szomorú sorsa ösztökélte arra Angust, hogy rendszeresen adakozzon a különböző alapítványoknak, amelyek a bántalmazott vagy szexuálisan zaklatott gyermekeken igyekeznek segíteni. De részt vett már több jótékonysági akcióban is, ahol kisgyerekeknek volt szükségük a segítségre.

Angus T. Jones családjában nemcsak tragikus sorsú nagybácsik vannak, hanem szakmabeliek is. A sztárpalánta unokatestvérei, Danny Masterson és Christopher Masterson az Egyesült Államokban elismert színészeknek számítanak. Danny az Ál/arcban John Travolta és Nicolas Cage mellett játszott, Christopher pedig az Azok a 70-es évek című, hazánkban is vetített sorozat egyik főszereplője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.