Katalin hercegnő és Vilmos herceg a tragikus sorsú Diana hercegnőről szeretnék elnevezni gyermeküket, ha lányuk születik - legalábbis ezt állítja Katalin régi barátnője, akivel egy iskolába jártak.

Jessica Hay, a hercegnő valamikori iskolatársa azt állítja, hogy ha a hercegi párnak lánya születik, akkor egészen biztos, hogy a Diana nevet kapja majd. Jessica szerint Katalinnak mindig is tetszett a Diana név, és mikor még semmi köze nem volt Vilmoshoz, már akkor elhatározta, hogy így hívják majd a kislányát.

Tudj meg minden friss hírt Katalinékról a blogból!"A Diana név mindig is tetszett Katalinnak. Mindketten szerettek volna ikreket, és most a baráti körben az a szóbeszéd járja, hogy valóban ikreket vár. Ha egyikük fiú, a másik lány lenne, akkor valóra válhatna mindkettőjük álma" - nyilatkozta a Fansshare.com-nak Jessica.

Forrás: AFP

Kate Middletonnak csillapíthatatlan terhességi hányás miatt 3 éjszakát kellett kórházban töltenie, de most már jobban van. Azt mondják, az étvágya kezd visszatérni, és már kifejezetten kérte, hogy hozzanak neki egzotikus papaya gyümölcsöt.

Naponta újabbnál újabb pletykák jelennek meg Kate gömbölyödő pocakjáról és terhességéről: a The Sun brit bulvárlap szerint a sorban a harmadik trónörökös július elején születhet, egészen pontosan július elsején, éppen Diana hercegnő, Vilmos anyjának születésnapján.

Bár a név még nem hivatalos, de a szóbeszéd nem járhat messze az igazságtól. 2010-ben, mikor Vilmos herceg és Kate Middleton még csak jegyespár voltak, Vilmos egy alkalommal elmondta, hogy első lányuk neve a Diana nevet kapja majd. "Így soha nem felejthetik el az édesanyámat" - mondta akkor a herceg.

Jobb, ha kisfiúnak születik Katalin és Vilmos gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20121206-utban-a-tronorokos-katalin-es-vilmos-gyermeke-elobb-kap-koronat.html Katalin hercegnő akár kilenc hónapig is szenvedhet - Ikreket vár?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121205-csillapithatatlan-terhessegi-hanyastol-szenved-katalin-hercegno-amely-komoly-kezelest-igenyel.html Összeomlottak a rádiósok, akik miatt öngyilkos lett Katalin hercegnő ápolónőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121211-katalin-hercegno-kate-middleton-apolonoje-ongyilkos-lett-ket-ausztral-radios.html Holtan találták a terhes Katalin hercegnőről pletykáló nővérthttp://www.life.hu/gyogyulj/20121207-meghalt-a-katalin-hercegnorol-pletykalo-nover.html Egy időre eltűnik Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121206-a-terhes-katalin-hercegno-elhagyta-a-korhazat-nyilvanos-megjeleneseit-toroltek.html Ezek a legnépszerűbb nevek Katalin és Vilmos gyerekénekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121204-a-mary-es-a-john-a-legnepszerubb-nevek-katalin-hercegno.html