Minden szezonban felmerül egy-két divatújdonság, amire felkapjuk a fejünket. Ezen a télen a flitteres, csillogó mamuszcsizma lett a befutó.

Alexa Chung angol tévés és modell az egyik legstílusosabb híresség. Ő aztán tudja, mitől döglik a légy, de a flitterekkel díszített mamuszcsizma őt is kiborította. Ez pedig odáig fajult, hogy nemrég a közösségi oldalán szörnyülködött a legújabb "divatszörny" kapcsán. A celeblány kiakadása teljesen jogos: a közel 65 ezer forintot kóstálólábbelitényleg nevetséges. A trendi csizmákról készült fotókat itt nézheted meg.

Forrás: www.uggaustralia.co.uk

A sztárok körében biztosan nagyon népszerűek lesznek ezek a darabok. Korábban ugyanis Drew Barrymore, Tamara Ecclestone és Britney Spears is gyakran viselték a hétköznapi mamacsizmát - ők imádni fogják a flitteres változatot is!

 

Átalakítunk! Gábor nem bízta a véletlenrehttp://www.life.hu/legytrendi/20121211-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Rihanna maga a megtestesült ártatlansághttp://www.life.hu/legytrendi/20121210-rihanna-maga-a-megtestesult-artatlansag-feher-ruhajaban.html Kelly Brook fehérneműkkel készül az ünnepekrehttp://www.life.hu/legytrendi/20121207-kelly-brook-celeb-es-modell-szexi-fehernemukkel-keszul-a-karacsonyra.html Így öltözz az irodai karácsonyi partira!http://www.life.hu/legytrendi/20121207-divat-trend-stilustippek-munkahelyi-karacsonyi-partira.html A videó, amire vártunk: Palvin Barbara a Victoria|s Secret kifutójánhttp://www.life.hu/legytrendi/20121209-video-palvin-barbara-magyar-modellel-a-victoria-secret-bemutaton.html Magyar modell kacérkodik a Vogue címlapjánhttp://www.life.hu/legytrendi/20121204-axente-vanessa-magyar-modell-pozol-az-olasz-vogue-divatlapban.html