vásárlás csillogás Tamara Ecclestone Britney Spears Drew Barrymore cipő csizma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden szezonban felmerül egy-két divatújdonság, amire felkapjuk a fejünket. Ezen a télen a flitteres, csillogó mamuszcsizma lett a befutó.

Alexa Chung angol tévés és modell az egyik legstílusosabb híresség. Ő aztán tudja, mitől döglik a légy, de a flitterekkel díszített mamuszcsizma őt is kiborította. Ez pedig odáig fajult, hogy nemrég a közösségi oldalán szörnyülködött a legújabb "divatszörny" kapcsán. A celeblány kiakadása teljesen jogos: a közel 65 ezer forintot kóstáló lábbeli tényleg nevetséges. A trendi csizmákról készült fotókat itt nézheted meg.

Forrás: www.uggaustralia.co.uk
Forrás: www.uggaustralia.co.uk

A sztárok körében biztosan nagyon népszerűek lesznek ezek a darabok. Korábban ugyanis Drew Barrymore, Tamara Ecclestone és Britney Spears is gyakran viselték a hétköznapi mamacsizmát - ők imádni fogják a flitteres változatot is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.