December 4-én érkezett a Las Vegas-i nemzetközi döntőre Konkoly Ági, a Miss Universe Hungary cím birtokosa. Ugyan a végső megmérettetés december 19-én lesz, a világ legszebb lányai már nemzeti viseletben és bikiniben is bemutatkoztak egyszer.

A The Sun brit bulvárlap online kiadása olvasói szavazást hirdetett arról, hogy melyik ország lányának van a legszebb bikiniteste. Szerintünk senki nem lepődik meg azon, hogy a britek a brit Holly Hale-t szavazták az élre, szerintük ő a legszexisebb. A szavazáson második helyen a lengyel lány, a szőke Marcelina Zawadzka, a harmadikon a venezuelai  Irene Sofia Esser Quintero végzett. Reméljük, a versenyen nem a brit ranglista szerint alakul majd a sorrend, mert nagyon szeretnénk, ha Konkoly Ági előkelő helyet szerezne meg.

Forrás: AFP, MTI/AP/Miss Universe Organization L.P./LLLP/Darren Decker
Konkoly Ági és Holly Hale

A Miss Universe szépségversenyt évente rendezik meg. A versenynek először az Egyesült Államok adott helyet 1952-ben. A tavalyi Miss Universe Hungary, Lipcsei Betta nem jutott a legjobb 16 döntős lány közé. Reméljük, Áginak ez sikerül, ugyanis nagyon jó jellemzést kapott. "Ágnes volt az este egyik kellemes meglepetése. Minden lépése tökéletes, a teljesítménye igazán lenyűgöző volt. Az arca gyönyörű, nagyon nehéz nem észrevenni őt. Egy kis szerencsével ő lesz az egyik a szerda este kiválasztott 16 lány közül" - írták róla a Miss Universe hivatalos oldalán. A koronát még néhány napig az angolai Leila Lopes birtokolja.

Nem elégedett a súlyával a nádszálvékony Anne Hathawayhttp://www.life.hu/szepulj/20121217-nem-elegedett-sulyaval-a-nadszalvekony-anne-hathaway.html 5 perces smink későn kelőknek - Lépésről lépésrehttp://www.life.hu/szepulj/20121214-5-perces-smink-keso-keloknek-lepesrol-lepesre.html Szexi fehérneműk kerekded modellekenhttp://www.life.hu/szepulj/20121212-gok-wan-divattervezo-plus-size-modelleknek-tervez-szexi-fehernemuket.html Sztárok rusnya harisnyában - Heti szépségmustrahttp://www.life.hu/szepulj/20121214-divat-es-szepseg-a-heti-szepsegmustraban-jessica-alba-szineszno-blake.html Csinos lehet egy nő 42-es méret fölött is?http://www.life.hu/szepulj/20121210-csinos-ruhak-42es-meret-folott.html Pigmentek - Sminkelj varázsporral!http://www.life.hu/szepulj/smink/20121210-igy-hasznald-a-pigmenteket-hogy-gyonyoru-legyen-a-sminked.html Élő adásban leplezte le titkos tetoválását Antal Timihttp://www.life.hu/szepulj/20121210-antal-timi-az-xfaktor-versenyzojenek-violinkulcs-tetovalasa.html Furcsa folt éktelenkedik a gyönyörű színésznő dekoltázsánhttp://www.life.hu/szepulj/20121207-lea-michele-szineszno-dekoltazsan-furcsa-folt-ektelenkedett.html