Nem elégedett a súlyával a nádszálvékony Anne Hathaway

Anne Hathaway vékony fogyás filmszerep karcsúság szépség testsúly A nyomorultak testalkat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába fogyott több mint 10 kilót A nyomorultak szerepéért a színésznő, még mindig vannak kétségei a testsúlyát illetőleg.

Anne Hathaway teljes fizikai átalakuláson ment át legutóbbi szerepe miatt: nemcsak hosszú fürtjeitől szabadult meg, hanem drasztikusan le is fogyott. Hiába néz ki így is csodásan, és hiába számít az egyik legkapósabb színésznőnek Hollywoodban, a 30 éves színésznőnek még mindig vannak fenntartásai a testsúlyát illetően.

Az Oscar-díjra jelölt színésznőt egy amerikai női magazin címlaplányaként láthatjuk viszont, és a képeken Anne hibátlanul néz ki: magas derekú, rövid alsója kiemeli hosszú, karcsú lábait, kócos rövid fürtjei pedig bájos arcát. Láthatóan remekül érezte magát a fotózáson, a való életben azonban - saját bevallása szerint - nem így van: "Állandóan azon stresszelek, hogy vajon elég vékony vagyok-e, vagy éppen már túl vékony. Jó az alakom, vagy deszka vagyok?" - vallotta be a színésznő.

Forrás: www.glamour.com
Forrás: www.glamour.com

A magazin képeiért kattints ide!

Elmondása szerint hiába gondolta korábban, hogy kinövi ezt az állandó megfelelési kényszert, a mai napig nem sikerült neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.