lakásvásárlás otthon fényűzés Seal Los Angeles Barbados Rihanna énekesnő Heidi Klum Tom Brady Tom Cruise sztár Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna most éppen nem vetkőzött le, hanem úgy döntött, megszabadul Beverly Hills-i házától és helyette vesz egy kétszer olyan drágát Los Angeles Pacific Palisades nevű elitnegyedében. A vityillóra közel 2,5 milliárd forintot költött.

A barbadosi énekesnő lecserélte korábbi otthonát, és úgy döntött, hogy leköltözik a tengerhez. A Pacific Palisades negyedben lévő, ezer négyzetméteren elterülő villához hét háló- és kilenc fürdőszoba, mozi- és játékterem, egy hatalmas medence, napozóterasz és bárpult is tartozik.

Northfoto, AFP
Northfoto, AFP

A színésznőnek - aki mostanában állandóan meztelenkedik - korábbi házában Jennifer Aniston és Tom Cruise voltak a szomszédjai. Új otthona közelében pedig Seal, Heidi Klum és Tom Brady élik életüket. A fényűző palotáról itt nézhetsz még képeket, valamint láthatod, hogy melyik házikóban élt 16 éves koráig az énekesnő Barbadoson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.