A málna mennyei aromájáért természetes összetevője, a málnaketon a felelős. Néhány tanulmány szerint ez az anyag elképesztő zsírégető képességgel bír. Irányított kontroll alatt ugyanis tökéletes zsírbontóként működik.

A táplálékkiegészítőként forgalmazott készítmény olyan tápanyagokat tartalmaz, melyek szabályozzák és erősíthetik az anyagcserét, zsírégető hatásúak és csökkentik az étvágyat is. Természetesen maga a szer nem tesz csodát. A málnabombát is rendszeres testmozgással és egészséges táplálkozással kell kiegészíteni. A kutatók megfigyeléseiből kiderült, hogy a málnaketon hatására csökkent a kísérletben részt vevő egerek zsírmennyisége, mivel a szer jelentősen fokozta a zsírbontást - írja a Daily Mail.

Thinkstock

Helen Bond, a Brit Dietetikai Szövetség szakembere egyelőre óvatosan nyilatkozik az új csodaszerről. "Bár ez a felfedezés nagyon izgalmasan cseng, további klinikai vizsgálatok szükségesek. Tudnunk kell, hogy biztonságos-e, mik a mellékhatásai és hogy hogyan lép kölcsönhatásba más gyógyszerekkel. Az emberek gyorsan akarnak látványos eredményt elérni, főleg az évnek ebben az ünnepek utáni szakaszában, de fontos, hogy tudják, semmi sem helyettesítheti az egészséges étrendet és a testmozgást" - állítja a szakértő.

Csizmaszártartó - Csináld magad!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130110-hogyan-legyek-jo-no-csizmaszar-tarto-csizmaszar-formazo-sajat-kezuleg.html Szexi fehérneműben Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/szepulj/20130109-kate-middleton-19-evesen-fehernemuben-lepett-kifutora-egy-jotekonysagi-divatshow.html Reese Witherspoon lánya kész nőhttp://www.life.hu/szepulj/20130110-reese-witherspoon-szineszno-lanya-ava-gyonyoru-felnott-no-lett.html Michelle Obama ruhabakijahttp://www.life.hu/szepulj/20130107-michelle-obama-ugyanabban-a-ruhaban-indult-hawaiira-mint-amiben-erkezett.html Katie Holmes megmutatta új arcáthttp://www.life.hu/szepulj/20130108-katie-holmes-szineszno-tom-cruise-volt-felesege-a-bobbi-brown.html Gyümölcsös, vitaminos, olajos ajakápolókhttp://www.life.hu/szepulj/20130105-a-legjobb-ajakapolok-szaraz-cserepes-ajkakra.html Szétfolyt az Addams family sztárjának arcahttp://www.life.hu/szepulj/20130107-anjelica-huston-61-eves-modell-szineszno-arca.html