Új frizurával lepte meg a világot Michelle Obama

frufru új frizura haj Michelle Obama First Lady
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barack Obama szűk körben, de a média nyilvánossága előtt vasárnap este tette le a hivatalos elnöki esküt. A ceremónián a divatikonnak számító first lady királykék ruhát viselt. Ma már az egész világ láthatja új frizuráját is, amelyről napok óta cikkezik az amerikai sajtó.

A first lady január 17-én ünnepelte 49. születésnapját. Aznap saját Twitter-oldalán mutatta meg követőinek új frizuráját. Michelle Obama, akit sztárszerzőnk, Takács Nóra is bemutatott a különleges nőkről szóló sorozatában, fiatalos frufrut vágatott magának, amelytől természetesen oda és vissza van az amerikai sajtó.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Michelle Obama frizuráját hétfőn is megcsodálhatja a világ, ugyanis az eskütételt megismétlik egy nagyszabású ceremóniával egybekötve. Ennek magyarázata az, hogy noha az amerikai alkotmány értelmében az elnök kormányzási ciklusa január 20-án délben lejárt, ez az időpont idén vasárnapra esett. Ilyen esetben a hagyomány értelmében a szokásos parádét a következő napon rendezik meg, újabb ünnepélyes eskütételt követően.
Obama első fogadalomtételére négy évvel ezelőtt csaknem 2 millióan voltak kíváncsiak, ami minden eddigi elnöki eskü nézőrekordját megdöntötte. A szertartáson a tervek szerint jelen lesz az Egyesült Államok mind a négy életben lévő exelnöke, Jimmy Carter, George H. W. Bush, Bill Clinton és George W. Bush is.

Life.hu / MTI

Michelle Obama ruhabakijahttp://www.life.hu/szepulj/20130107-michelle-obama-ugyanabban-a-ruhaban-indult-hawaiira-mint-amiben-erkezett.htmlObama 14 éves lánya valóságos divatikonná vált Amerikábanhttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20121210-esetlen-kamaszbol-amerika-divatikonjava-valt-barack-obama-lanya-malia-obama.htmlBarack Obama újabb négy évet kapotthttp://www.life.hu/legykepben/20121107-ismet-barack-obama-az-amerikai-egyesult-allamok-elnoke.htmlObama David Letterman vendége volthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120919-barack-obama-david-letterman-late-show-with-david-letterman.htmlFelháborító vagy ötletes? - Fedetlen keblű nőként került Michelle Obama a címlaprahttp://www.life.hu/legytrendi/20120829-michelle-obama-a-divatikon-first-lady-fedetlen-keblu-nokent-kerult.htmlMichelle Obama "leöltözte" Katalin hercegnőt az olimpiai fogadásonhttp://www.life.hu/legytrendi/20120727-olimpia-es-divat-michelle-obama-divatos-es-trendi-ruhaja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.