A countryénekes Keith Urban és a Golden Globe-díjas színésznő első közös gyermeke egyszerűen imádnivaló.

A híres színésznőnek jelenleg rengeteg a munkája, emellett azonban anyai teendőit sem hanyagolja el. A 45 éves sztárt nemrég Kaliforniában kapták lencsevégre, amint épp bölcsődébe sietett két lányáért.

A kis Faith Margaret kiköpött édesanyja: úgy tűnik, nemcsak hullámos, vöröses színű haját, hanem hófehér bőrét is tőle örökölte. A róluk készült képeket itt nézheted meg! A kétéves csöppség imádnivalóan festett rózsaszín szerelésében és copfjaival. A kislány türelmesen álldogált vörös hajú anyukája mellett, míg nővére, Sunday Rose az autó gyerekülésébe került.

Forrás: AFP

Nicole egy laza, fehér színű lenvászonnadrágot vett fel szürke kardigánnal és kényelmes sportcipővel, és egy hatalmas napszemüveggel próbálta festetlen arcát eltakarni.

Íme az első fotó Shakira és Piqué kisfiárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130124-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-elso-fotoja.html Gyászol Denise Richardshttp://www.life.hu/anyaskodj/20130123-denise-richards-szineszno-gyaszol-meghalt-a-kutyaja.html Első gyermekét várja a magyar exszépségkirálynőhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20130123-polgar-kriszta-volt-magyar-szepsegkiralyno-terhes-elso-gyermekevel.html Számlafizetés sorbanállás nélkülhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130121-szamlafizetes-idegtepo-sorbanallas-nelkul-az-internetes-csekkfizetes-elonyei.html Babadömping! Két színésznő is megmutatta kisbabájáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130121-drew-barrymore-es-claire-danes-is-megmutatta-kisbabajat.html