Hamarosan megszületik Penelopé Cruz és Javier Bardem kisfiának, Leónak a játszópajtása. A szépséges színésznő húga ugyanis várandós.

Arról, hogy ki a gyermek apja, nem tud nyilatkozni a híres nővérére igencsak hasonlító szépség. A 35 éves kismama ugyanis a mesterséges megtermékenyítést választotta, mert nem akart kicsúszni az időből. Mivel már szépen gömbölyödik a pocakja, a spanyol Elle magazinban egy különleges fotósorozat is készült róla.

Forrás: www.elle.es

A nehéz döntést Monica körülbelül hat hónappal ezelőtt hozta meg, így már csak három hónap és megszületik a kicsi, vagyis Penelopé fiának, Leónak az unokatestvére. Elmondása szerint a sztár boldogabb, mint valaha. Monica sajnos nem igazán szerencsés a szerelemben, ezért döntött úgy, hogy a saját kezébe veszi a sorsát. Külön érdekesség, hogy Penelopé legutóbbi filmpremierjén gyanús akupunktúrás tűkkel a fülében jelent meg, ami akár azt is jelentheti, hogy a színésznő és szexi férje, Javier Bardem újabb kisbabát terveznek.

Javierről egy fantasztikus galériát nézhetsz meg a Napi hím oldalon.

 

Anyukája alakját örökölte Heidi Klum kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130128-heidi-klum-modell-kislanya-leni-tulragyogja-edesanyjat-talan-o-is.html Mit keres egy patkány a bébiételben?http://www.life.hu/anyaskodj/20130124-patkanytetem-a-gyumolcspureben-patkanymereg-a-vanilias-ostyaban-ezert-erdemes.html Bájos 20-as anyukák a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130121-szexi-20as-anyukak-a-sztarvilagban-nagyon-csinos-csifo-dorina-bagosi.html Hetedik gyermekével terhes Angelina Jolie?http://www.life.hu/anyaskodj/20130126-angelina-jolie-szineszno-terhes-es-a-hetedik-gyermeket-varja-parjaval.html Kihagyhatatlan videó - Gangnam Style-ra táncolnak a babákhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130126-gangnam-stylera-a-vilag-legnezettebb-videojara-tancolnak-a-gyerekek.html Tiszta anyja! Nicole Kidman kislánya imádnivalóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130124-nicole-kidman-ausztral-szineszno-es-keith-urban-enekes-kislanya-nagyon.html