Ezúttal Kína felé tekint Angelina Jolie és Brad Pitt szeme. Ugyanis úgy tűnik, hogy onnan várja új csemetéjét a sztárpár. Be is iratkozott az egész család egy mandarin nyelvtanfolyamra.

A The Sun értesülései szerint a tanfolyamból senki sem maradt ki: Brad, Angelina, a hat gyerek, sőt Angelina apja, Jon Voight is nekilátott a tanulásnak, hogy segíthessen a házi feladatban.

AFP

A hírek szerint a nagy nyelvtanulási kedv mögött egy új családtag érkezése húzódik meg. Ugyanis Angelina nem terhes - mint ahogy azt híresztelték -, hanem ismét örökbe akar fogadni egy babát. Egy forrás szerint azonban csupán arról van szó, hogy Bradék teljesen nemzetközinek nevelik gyerekeiket, és Kína tagadhatatlanul a legrégibb kultúrával rendelkezik a világon.

A barátok úgy vélik, az új babát tényleg Kínából hozza majd a gólya, hiszen a pár mindkét tagja mélyen érdeklődik a kínai kultúra iránt.

Brangelináék eddig Kambodzsából, Etiópiából és Vietnámból fogadtak örökbe gyerekeket, saját három gyermekük mellé.

A Napi hím oldalon egy különleges összeállítást nézhetsz meg a hamarosan hetedszer is apukává váló Bradről.
Divatosan takargatja gömbölyödő pocakját Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130203-katalin-hercegno-terhes-pocakjat-divatos-kopeny-takarja.html Szexi 30-as anyukák a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130121-szexi-30as-anyukak-a-sztarvilagban-nagyon-csinos-lilu-ebergenyi-reka.html Beyoncé először beszél vetélésérőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130201-beyonce-amerikai-enekesno-eloszor-beszel-elso-terhessegerol-es-veteleserol-egy.html Katalin hipnózisban szüli meg a trónörököst?http://www.life.hu/anyaskodj/20130128-a-hipnozis-szerepe-a-terhessegben-es-a-szulesben-katalin-hercegno.html Megszületett L.L Junior kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130131-megszuletett-a-rapper-ll-junior-elso-gyermeke-a-kisfiu-a.html 54 évesen lesz újra apuka a jóképű sztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130131-alec-baldwin-felesege-hilaria-thomas-terhes-a-szinesz-54-evesen.html