A hamarosan 50 éves Vanessa Williams akár évtizedeket is letagadhatna életkorából kirobbanó formájának köszönhetően. A színésznőt smink nélkül kapták lencsevégre Los Angeles utcáin, de még így is irigylésre méltóan nézett ki.

Az egykori szépségkirálynő épp hétvégi edzéséről tartott hazafelé, mikor egy szemfüles lesifotós megörökítette őt laza öltözékében. A képet itt nézheted meg! Vanessa fehér joggingfelsőt és fekete leggingset viselt, mely láttatni engedte tökéletes alakját. A színésznő frizurájával sem bajlódott sokat. Haját egyszerűen összefogta és egy fekete hajpánttal hátratűzte, teljesen fedetlenné téve így arcát, ami teljesen sminktelen volt.

Forrás: AFP

Mindezek után úgy gondoljuk, hitelesen képviselheti nemrégiben piacra dobott arcápolási termékeit, melynek előállításán és tökéletesítésén dolgozott az elmúlt években.

"Olyan termékekre volt szükségem, melyek hatékonyan tudják visszafordítani az öregedés jeleit, valamint a napozás, az utazás és az állandó sminkelés okozta károkat. Nem találtam azonban egyetlen terméket sem, ami működött volna, ezért eldöntöttem, hogy létrehozom a sajátomat" - nyilatkozta Williams.

 

Anyukája blúzában ment bulizni Harry Styleshttp://www.life.hu/legytrendi/20130204-harry-styles-enekes-anyukaja-szivecskes-bluzaban-unnepelte-19-szulinapjat.html Story-gála: 5 ruha, amire sokáig emlékezni fogszhttp://www.life.hu/legytrendi/20130203-storygala-2013-feledhetetlen-alkalmi-ruhak-es-estelyiket-viselt-medveczky-ilona.html Divatbotrányok: Milliárdos és filléres sztáresküvőkhttp://www.life.hu/legytrendi/20130121-divatbotranyok-eskuvo-sztar-modra-szerepel-benne-grace-kelly-celine-dion.html Virágba borult Ördög Nórahttp://www.life.hu/legytrendi/20130202-ordog-nora-musorvezeto-ruhaja-a-storygalan.html Fordítva vette fel a ruháját Sigourney Weaverhttp://www.life.hu/legytrendi/20130202-sigourney-weaver-szineszno-forditva-viselte-a-ruhat-a-sag-awards.html Ruhával hizlalják magukat a magyar énekesnőkhttp://www.life.hu/legytrendi/20130202-sari-evi-musorvezeto-es-muri-eniko-enekesno-ruhaja-a-sugarbird.html